answear.ro%20

Aparate frigorifice incorporabile

Combina frigorifica incorporabila TEKA CI 342
Pret informativ:1999 lei

Combina frigorifica incorporabila TEKA CI 342


Una dintre caracteristicile importante ale frigiderelor Teka,o constituie Zona de conservare (0/3 C),un mic compartiment acoperit,avand un senzor si un vaporizator;este amplasat deasupra compartimentului pentru legume si fructe si asigura temperatura constanta intre 0 si 3 grade.
Este solutia ideala pentru pastrarea alimentelor proaspete:carne,peste,branzeturi.De asemenea pastreaza proprietatile nutritive ale alimentelor de 3 ori mai mult decat frigiderele standard,reducand pierderile de vitamine,proteine si minerale.

Modelul de frigider TEKA CI 342 este incorporabil, are o capacitate totala de 216L, capacitatea frigiderului este de 161L, capacitatea congelatorului este de 55L, clasa energetica este A+, consumul energetic este de 0.756 kWh/24h, dezghetarea se face automat, capacitatea de congelare este de 4kg in 24 de ore si are un singur compresor.

Frigiderul este prevazut cu 3 rafturi din sticla, un compartiment pentru legume/fructe, 4 rafturi pe usa si suport sticle, iar congelatorul are 3 compartimente. Usile sunt reversibile, nivelul de zgomot ajunge pana la 38 dB(A), este prevazut cu indicator digital de temperatura atat pentru frigider cat si pentru congelator. Combina frigorifica dispune de functie de inghetare rapida, control electronic, sistem antibacterian, o autonomie de 13 ore fara curent si semnal alarma optic si acustic pentru temperatura ridicata.


Alege din oferta de aparate frigorifice incorporabile,click aici

Frigider incorporabil tip cabinet Whirlpool ARG 590/3
Pret informativ:1299 lei

Frigider incorporabil tip cabinet Whirlpool ARG 590/3, 6th Sense Fresh Control, 129 l, Clasa A+, Usa reversibila, Alb


Tehnologia Al 6lea Simt Fresh Control
Noua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp.

Whirlpool, impreuna cu Microban, liderul de piata in solutii atibacteriene, a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Este cea mai buna tehnologie disponibila care va protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si mirosurilor. Aceasta inovatie este disponibila in toate produsele noastre cu ventilator sau sistem Multiflow.

Filtrul consta intr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban.