fashiondays.ro

Placi video gaming 2015

Placa video Sapphire AMD Radeon R9 270 OC Dual-X, 2048MB, GDDR5, 256bit
Pret informativ: 809 lei

Placa video Sapphire AMD Radeon R9 270 OC Dual-X, 2048MB, GDDR5, 256bit, HDMI, 2x DVI, Display Port


AMD Stream
Accelerati cele mai pretentioase aplicatii cu tehnologia AMD Stream si obtineti mai mult de la PC-ul dvs. Tehnologia AMD Stream va permite sa folositi toata puterea procesorelor grafice pe task-uri mai mult decat traditionale precum encodare video, marind astfel viteza de computare fata de un singur procesor.

AMD Avivo HD
Vizonati cele mai bune aparitii Blu-Ray sau alte continuturi media HD la o rezolutie Full 1080p sau mai ridicata si bucurati-va de o experienta vizuala mult imbunatatita cu Unified Video Decoder (UVD).

AMD HD3D
Bucurati-va de epxerienta imbunatatita cu suport pentru HIgh Definition Stereoscopic 3D, o tehnica ce prezinta imaginile 2D (filme, jocuri, poze) intr-un format ce creeaza iluzia unei profunzimi 3D folosing monitoare/ochelari/software compatibile.

AMD Eyefinity 2.0
Noua generatie a tehnologiei AMD Eyefinity este aici, avand suport 3D stereo si configuratie noua pentru display. Recunoasteti: cel mai bun a devenit si mai bun. Imbunatatirile pentru seria AMD Radeon HD7000 include: suport 3D stereoscopic pentru multi-display via Display 16K x 16L maxim, rezolutie de iesire de pana 268 megapixeli per procesor grafic.



Alege din oferta de placi video,click aici


Placa video Asus AMD Radeon R9 290X OC DirectCU II, 4096MB, GDDR5, 512bit
Pret informativ:1899 lei

Placa video Asus AMD Radeon R9 290X OC DirectCU II, 4096MB, GDDR5, 512bit, HDMI, 2x DVI, Display Port, CoolTech Fan, Color Match Kit



DirectCU II
Cu 20% mai rece si de 3X* mai silentioasa
Solutia de racire DirectCU foloseste radiatoare din cupru aplatizate ce intra in contact direct cu GPU-ul, oferind un regim de functionare cu 20% mai rece si de 3X mai silentios decat modelele de referinta, cu ajutorul unei arii de disipare a caldurii de doua ori mai mare si eficienta in circulatia aerului.

Super Alloy Power
Faimosul DIGI+ VRM cu tehnologie Super Alloy Power utilizeaza regulatoare de voltaj digitale pentru a imbunatati stabilitatea si longevitatea, in vederea imbunatatirii proceselor de overclocking.

Modificare intuitiva a parametrilor video in timp real
Ofera specificatii detaliate si informatii in timp real legate de activitatea placii video cu ajutorul aplicatiei GPU-Z incorporate
Widget-ul de monitorizare ofera o gama complexa de informatii detaliate pentru mai multi parametrii
Comutatorul 2D/3D poate bloca placa video in modul 3D pentru a obtine rezultate mai bune in testele sintetice
Suporta verificarea si actualizarea automata a driver-ului si a versiunilor de BIOS


Compatibil DirectX® 11.2 API
Aduce un nivel nou de realism vizual in jocurile pe PC si ofera performante de top.