dyfashion.ro

Idei de modă pentru primăvara 2015

ce-se-poarta-in-primavara-2015-20

Sezonul de primăvară/vară 2015 abundă, în mod caracteristic, în imprimeuri, fie ele grafice, florale sau abstracte. Dungile, vedeta temei de astazi, sunt o prezentă ridicată la superlativ în sezonul ce urmează, fiind lait-motivul colecţiilor propuse de Diane Von Furstenberg, Chanel, Peter Som, Takoon, Altuzarra, DKNYşi Alexander Wang.

După ce au urmărit sutele de spectacole din cele patru orașe ale modei, New York, Londra, Paris și Milano, cei de la Vogue au ales dintre miile de idei de modă pentru primăvara 2015 date de cei mai în vogă designeri. Așa că fie că sunteți în căutarea pentru indicii pentru garderoba de lucru sau vreți idei pentru seară ori pentru participarea la diverse evenimente, uite ce trebuie să știți despre primăvara 2015 și despre tendințele în modă:

Stil boem pentru seară

Să iesi seara în oraș înseamnă să adopți un outfit romantic, mult mai romantic decât erai obișnuită până acum. Cel puțin asta reiese din colecțiile Valentino, Dries Van Noten și Vera Wang. Chiar și designerul Joseph Altuzarra a ales să prezinte ținute diafane pe marile podiumuri.

Uite câteva dintre minunatele rochii pentru primăvara 2015 prezentate de marii designeri pe podiumuri:


ce se poarta in primavara 2015 2ce se poarta in primavara 2015

Costumul de damă cu pantaloni, la modă în primăvara 2015

Dacă nu știi cum să te îmbraci la serviciu în primăvara 2015, marii designeri dezvăluie tendințele: Poartă costum de damă cu pantaloni și vei fi în tendințe.

Și uită tot ceea ce știi despre costumele tradiționale! Noile costume vin cu detalii interesante, cum ar fi sfori sau curele ciudate în colecțiile Celine sau mult sclipici în colecțiile Chanel. Nu se mai poartă costumele cu întăritură la umăr, dar se poartă costumele cu pantaloni, asta este clar! Vedem costume cu dungi, costume alb și negru, costume bleumarin, costume albe… Așadar, nuanțele cuminți sunt la modă când vine vorba de costume, în primăvara 2015

Uite câteva dintre cele mai frumoase costume care se poartă în primăvara 2015:


ce se poarta in primavara 2015 4ce se poarta in primavara 2015 6

În primăvara 2015 se poartă carourile !

Unul dintre printurile în vogă în primăvara 2015 sunt carourile ! Cea care a făcut carourile  vedetă în America a fost diva franțuzoaică Brigitte Bardot, care a ales să poarte acest print chiar în ziua nunții ei! În acest sezon carourile  se poartă fie că este vorba de rochii elegante, pantaloni scurți sau tricouri casual! Este necesar să ai cel puțin o piesă vestimentară cu acest print în primăvara 2015!


ce se poarta in primavara 2015 7

Un alt trend al primăverii 2015: În această primăvară se poartă pielea de căprioară! 
Cu un aer tipic anilor 70, în această primăvară pielea de căprioară se reinventează și își face din nou apariția pe podiumuri. Fie că este vorba de paltoane, fuste mini sau midi, botine – este clar, pielea de căprioară este un must al acestui sezon!
 
ce se poarta in primavara 2015 8ce se poarta in primavara 2015 10

În primăvara 2015 se poartă denimul! 
Denimul este mereu în tendințe și probabil așa va rămâne. Nu există nicio persoană să nu aibă ceva din denim acasă. În această primăvară se poartă denimul fie că este vorba de blugi, fuste, rochii, paltoane, geci!

ce se poarta in primavara 2015 15

Ce culori se poartă în primăvara 2015.
“În zilele noastre, majoritatea oamenilor sunt non-stop cu ochii pe ceas, temându-se că vor piede ceva important. Există însă un sentiment pe care îl au cei mai mulți dintre oameni: să evadeze din cotidian, să-și creeze propriile zone liniștite, tăcute, pentru a se deconecta de tehnologie și pentru a se relaxa, dându-și timpul necesar pentru a se opri și pentru a pune stop timpului care curge din ce în ce mai repede. Așa că în primăvara 2015 culorile vor urma acest sentiment minimalistic, se vor inspira din natură, în loc să fioe reinventate și manipulate mecanic sau în Photoshop. Culori și nuanțe reci, soft, cu tonuri calde subtile vor crea acea posibilitate de evadare din nebunie și agitația cotidianului, pe care cu siguranță fiecare dintre noi o experimentăm”, a declarat Leatrice Eiseman Executive Director, Pantone Color Institute. 

Si nu trebuie uitat in ultimul rand ca atitudinea si felul in care le porti conteaza cel mai mult. 

LaFemme va asteapta cu drag online

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/02/tendinte-in-primavara-2015-vezi-ce-se-poarta/

1 comments:

Frumoase creatii si momente pe care orice fotograf si le doreste, sa pozeze modelele defiland pe catwalk.