fashiondays.ro

Corsete sexy - Lenjerie intima

Corset din latex negru Eniko

Corset din latex negru Eniko

Corsete / Lenjerie intima
Corset din latex negru, ce imita foarte bine pielea. Corsetul este tip vesta, are bretele late si in fata incepe imediat de sub cupe. Se inchide in fata cu butoni din otel, are intarituri si se ajusteaza la spate cu snur satenat negru pe toata lungimea. Subtiaza vizibil talia. Poate fi purtat ca un corset de club, asortat cu maiou/bluza/camasa/rochie. Maioul negru nu este inclus!Cumparand setul cu chilotei sau fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Corset roz Albany

Corset roz Albany

Corsete / Lenjerie intima
Corset roz din damasc, cu motiv floral negru. Corsetul incepe imediat de sub bust (model underbust). Se inchide in fata cu butoni din otel, are intarituri, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat negru. Poate fi purtat in orice moment al zilei. Ideal in combinatie cu o bluza/camasa/rochie. Maioul negru nu este inclus!Cumparand setul cu fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.

Corset underbust Nebraska

Corset underbust Nebraska

Corset underbust negru din damasc cu aspect satenat, cu model mov cu gri. Corsetul incepe imediat de sub bust (model underbust). Se inchide in fata cu butoni din otel, are intarituri, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat negru. Evidentiaza talia si o subtiaza in mod vizibil! Ideal in combinatie cu o bluza/camasa/rochie. Maioul negru nu este inclus!


Corset negru cu rosu Raquel

Corset negru cu rosu Raquel

Corsete / Lenjerie intima
Corset negru cu rosu din damasc cu aspect satenat, cu dungi verticale rosii. Corsetul incepe imediat sub bust (model underbust). In fata se inchide cu butoni din otel, are intarituri, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat. Subtiaza vizibil talia! Poate fi purtat cu succes peste o camasa/bluza. Maioul nu este inclus!
Corset din latex rosu April

Corset din latex rosu April

Corset din latex rosu cu aspect lacuit, cu bretele dupa gat. Corsetul incepe imediat de sub bust (model underbust). Se inchide in fata cu butoni din otel si 4 catarame metalice, are intarituri si se ajusteaza la spate cu snur pe toata lungimea. Subtiaza vizibil talia. Include chiloti tanga asortati. Poate fi purtat peste o bluza/camasa si asortat cu succes cu blugi/pantaloni. Maioul nu este inclus!Cumparand setul cu chilotei sau fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Corset vesta Adele

Corset vesta Adele

Corsete / Lenjerie intima
Corset vesta din damasc cu aspect jeans de culoare gri. Are bretele late si in fata incepe imediat de sub cupe. Se inchide in fata cu butoni din otel, are intarituri si se ajusteaza la spate cu snur satenat pe toata lungimea. Subtiaza vizibil talia. Include chiloti tanga asortati. Maioul nu este inclus! Poate fi purtat cu succes ca un corset de zi/corset office sau seara, ca un corset de club, asortat cu maiou/bluza/camasa.Cumparand setul cu chilotei sau fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.
Corset alb cu negru Blanca

Corset alb cu negru Blanca

Corsete / Lenjerie intima
Corset alb cu negru, satenat din damasc, cu dungi verticale negre. Corsetul nu are cupe, incepe imediat sub bust (model underbust) si se leaga dupa gat cu snur negru satenat. In fata se inchide cu butoni din otel, are intarituri, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat. Subtiaza vizibil talia! Ideal pentru a fi purtat ca un corset office, pentru a completa tinutele de birou, asortat cu o bluza/camasa/rochie! Maioul nu este inclus! Cumparand setul cu chilotei sau fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.

Corset negru cu rosu Rhianna

Corset negru cu rosu Rhianna

Corsete / Lenjerie intima
Corset negru cu rosu, satenat din damasc, cu dungi orizontale. Corsetul incepe imediat de sub bust (model underbust). Se inchide in fata cu butoni din otel, are balene, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat. Imediat sub bust formeaza o funda din snur rosu satenat. Evidentiaza talia si o subtiaza in mod vizibil! Fiind un corset elegant, poate completa cu succes o tinuta de seara - in combinatie cu o bluza/camasa/rochie - purtat ca corset de seara/corset de petrecere/corset de ocazie. Include chiloti tanga asortati. Maioul negru nu este inclus!Cumparand setul cu chilotei sau fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.
Corset underbust Debbie

Corset underbust Debbie

Corset negru cu motiv floral rosu, din damasc cu aspect satenat. Corsetul incepe imediat de sub bust (model underbust). Se inchide in fata cu butoni din otel, are intarituri, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat. Evidentiaza talia si o subtiaza in mod vizibil! Poate fi purtat in orice moment al zilei. Ideal in combinatie cu o bluza/camasa/rochie. Maioul negru nu este inclus!Cumparand setul cu chilotei sau fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.

Corset negru Penelopa

Corset negru Penelopa

Corsete / Lenjerie intima
Corset negru din damasc, cu aspect satenat. In fata se inchide cu butoni din otel, are intarituri, iar la spate se ajusteaza cu snur satenat. Sus are margine incretita din dantela neagra brodata. Pe parti este strabatut de snururi negre satenate de efect pe toata lungimea. Poate fi purtat in orice moment al zilei asortat cu blugi/pantaloni sau ca tinuta de ocazie. Cumparand setul cu fusta economisiti 20 RON fata de achizitia separata a celor 2 produse.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI