fashiondays.ro

Incaltaminte ECCO Primavara 2015

incaltaminte online 

Naturalețe, simplitate și stil fără efort – noua colecție ECCO este o adevărată sursă de inspirație pentru un mod de viață relaxat, cu modele de încălțăminte create după un design scandinav rafinat și confortabil.

Cu texturi și culori parcă desprinse din natură, incaltamintea pentru femei cucerește de la prima vedere. Eleganța naturală a formei și detaliile moderne se împletesc pentru a crea o colecție dedicată femeii contemporane, preocupată de stil și confort, în orice ocazie.


Noua colectie ECCO 2015 femei

 Colecția de încălțăminte pentru bărbați aduce în prim plan același principiu esențial al stilului contemporan: modernitate în simplitate. Cu alte cuvinte, tendințele noului sezon păstrează linia minimalistă, proprie unui stil de viață modern și dinamic, ce poartă amprenta eleganței.

 Colectia noua barbati ECCO Primavara 2015

Modelele de încălțăminte ECCO pentru copii sunt concepute pentru a crea cele mai bune condiții de dezvoltare ale acestora și o potrivire perfectă. Sunt folosite materiale naturale ușoare, iar aspectul este cât mai atractiv pentru copii și adolescenți.

 Colectia noua ECCO incaltaminte copii

Primăvara 2015 se anunță plină de farmec și culoare în colecția ECCO. Găsește cele mai inspirate modele pentru garderoba noului sezon în magazinul ECCO online!
 
Sursa articol: 
http://www.ecco-shoes.ro/blog/colectia-ecco-primavara-2015/