fashiondays.ro

Moda coborata in strada



Urban fashion, adica hainele pe care le-am vazut coborate in strada din show-urile marilor designeri au fost, in acest sezon, mai elegante ca niciodata. Materiale roz si imprimeurile variate au abundat, la fel cum este cazul combinatiilor alb-si-negru (ceea ce ne dovedeste, inca o data, ca acest mix cromatic devenit clasic la propunerea lui Mademoiselle Chanel ramane printre preferatele fashionistelor). Totul a curs in tesaturi din cele mai luxoase. Cele mai bune tinute au fost, bineinteles, rezultatul unei priviri experte combinate cu multa creativitate si originalitate.

Daca vrei sa impresionezi, cand vine vorba de urban fashion, mizeaza pe all black, cu un singur accent intr-o alta culoare puternica. Am observat, iesind grabite si frumoase de la metrou, femei imbracate numai in negru, dar care s-au ferit de eticheta de vaduva neagra printr-o geanta in galben neon, o bratara masiva verde smarald, o pereche de pantofi cu toc cui portocalii. Coplesitor, as zice.

Am observat ca imprimeul tartan, in carouri adica, este foarte ‘in’ in ultima vreme. Daca nu te dai in vant dupa el, alege macar un accesoriu sau o particica din tinuta care sa-l adopte si care va fi, asta iti garantez, un punct de atractie al intregului look.

Apoi, nu cred ca trebuie sa-ti mai spun eu, se poarta costumul masculin. Accesoriile barbatesti sunt si ele incluse in colectiile sezonului: avem coliere cu papioane drept pandantive, pantofii tip oxford ce se poarta la orice, camasile inchise pana sus etc. Poti miza in acest caz pe culoare si pe aerul cumva retro al coafurii.

Exista cateva trucuri de care poti tine si tu cont, pentru aceasta primavara: pulovere tricotate largi cu fuste mini, t-shit alb basic si tuxedo clasic si imprimeuri alb-negru.
Recunosc insa ca, din toate stilurile urban fashion, preferatul meu este stilul grunge, in care tinutele muzelor din Bucuresti sunt atent nestudiate, ca si cum frumoasele s-au imbracat in graba. Texturile si nuantele se suprapun, fara a se canibaliza si scot in evidenta ceea ce trebuie cu adevarat sa se remarce: ATITUDINEA.


Poze: Pinterest

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2013/11/moda-coborata-in-strada/