fashiondays.ro

Playere auto Blaupunkt

Player auto Blaupunkt Helsinki 220 BT, 4x50 W, Bluetooth, USB, AUX, RCA
Pret informativ: 569 lei

Player auto Blaupunkt Helsinki 220 BT, 4x50 W, Bluetooth, USB, AUX, RCA


Divertismentul este la el acasa - cu noul Helsinki 220 BT, sunteti mereu in siguranta. Fie ca apelati hands-free cu microfonul incorporat si cu boxele masinii prin Bluetooth sau navigati si selectati programul dvs. de muzica prin operatia semnatura pentru care Blaupunkt este renumita. 

Butoanele esentiale sunt aranjate in cel mai facil si intuitiv mod. Acest lucru inseamna ca atentia soferului nu este intrerupta, in timp ce Helsinki 220 BT asigura divertisment versatil si usor de manevrat. In plus pe langa redarea muzicii de pe telefonul dvs. in mod constant, reda si fisiere standard precum MP3 sau WMA de pe CD-uri sau stick-uri USB. Selectia muzicala se face in mod convenient prin navigarea folder-elor  si listelor de muzica in timp ce melodia curenta este redata, desigur. 

Informatiile stocate (ID3 Tag-uri) pot fi afisate de asemenea printr-o singura apasare de buton. Aditional, Helsinki 220 BT  dispune de playback rapid. Imediat dupa introducerea sitck-ului USB sau selectarea sursei USB, muzica dvs. este reda imediat - fara asteptari datorate timpului de acces. Divertismentul devine sublim prin conectarea unui amplificator sau a unui subwoofer activ prin intrarile pe care dispozitivul le dispune.

Alege din oferta de playere auto,click aici

Player auto Blaupunkt Cupertino 220, 4x50W, USB, AUX, RCA, Control iPod/iPhone
pret informativ: 299 lei

Player auto Blaupunkt Cupertino 220, 4x50W, USB, AUX, RCA, Control iPod/iPhone


Conectati-va iPod-ul sau iPhone-ul direct prin portul USB de pe panoul din fata. Doar apasati butonul ID3 si puteti sa modificati volumul muzicii redate de pe iPod-ul dvs., avand posibilitatea de a viziona numele artistului, din ce album face parte melodia respectiva sau selectarea listei muzicale in mod eficient si prompt. In plus, categoria audio book este pregatita pentru redarea cartilor dvs. favorite. 

Afisarea informatiilor pe display in timpul redarii este permanenta si rapida la fiecare apasare a butonului de redare a urmatorului fisier. Melodia curenta este redata in timp ce navigati pentru a selecta urmatoarea melodie.  Formele si stilul oferit de Blaupunkt masinii dvs. se poate observa prin si prin sonoritatea de care va veti bucura.