fashiondays.ro

Garderoba cu iz primavaratic

oferta imbracaminte femei

Ai fost atat de prinsa in nebunia frumoasa a sosirii primaverii incat ai neglijat sa-ti pregatesti si garderoba? Nu te ingrijora, fashionista La Femme, caci iti propunem noi cateva trucuri care vor face pana si cel mai vechi articol vestimentar sa arate ca nou. Rezultatul: garderoba va simti un iz primavaratic, iar tu vei fi pregatita sa pasesti in noul sezon ca pe podiumul de moda.

    Taie din maneci. Ia-ti o geaca mai veche sau una din demin si transform-o, taindu-i manecile.
    Ai auzit de alb monocrom? Potriveste laolalta toate piesele tale favorite. Toate cele albe adica.
    Refa-ti tivul la pantaloni. Ia o pereche de jeansi skiny sau drepti si taie –le tivul, astfel incat sa ajunga fix deasupra gleznei. Pentru a evita eroarea, probeaza-i mai intai. Apoi, folosind un marker, deseneaza o linie deasupra gleznei. Apoi taie materialul si mai probeaza o data pantalonii. Cand esti multumita de lungime, baga-i la spalat si tivul va iesi perfect franjurat.
    Fii gata de podium. Ia pe tine o camasa barbateasca si incheie-te doar la primii doi nasturi. Nu te-ai fi gandit la asta, nu?
    Nu uita sa-ti incalzesti picioarele. Poti purta tocuri cat te tin picioarele, dar inspira-te din moda strazii si poarta pantofii sofisticati cu sosete.
    Doi intr-unul. Ti-amintesti de rochia colorata pe care ai purtat-o de atatea ori incat este plin contul tau Instagram de ea? Du-te la croitoreasa cumsecade de la coltul strazii si roag-o sa o ‘rupa’ intr-o bluza si o fusta pe care poti purta impreuna sau separat in combinatie cu alte pese, dupa pofta inimii.
    Ia-ti echipamentul de la sala, adica adidasii si tricoul so asorteaza-le cu un sacou si accesorii luxoase pentru un look sporty, dar cizelat.

In orice caz, sa nu cumva sa cazi in pacatul de a-ti crea ‘uniforma’ de sezon. Mixeaza, reinventeaza, fii nebuna si da-i pe toti gata. Si iti mai spunem un secret: o pereche de dresuri colorate sau cu un model fantezist este cel mai simplu mod de a trezi la viata o rochie, o fusta, o tinuta intreaga.


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/04/7-moduri-gratuite-prin-care-sa-ti-improspatezi-garderoba-pentru-primavara/