fashiondays.ro

Reduceri Colecția de Iarnă ECCO

Reduceri colectia de iarna incaltaminte ECCO femei si barbati
 
Atunci când ne alegem încălțămintea pentru iarnă punem în balanță mai multe aspecte. Designul și funcționalitatea alături de confort și potrivire sunt printre primele lucruri pe care le evaluăm atunci când cumpărăm încălțăminte. Prețul poate fi un alt criteriu care ne motivează opțiunile, iar atunci când poți să-ți alegi cizmele preferate cu o reducere de 50%, cel mai bun sfat pe care ți-l poate da cineva este să nu mai stai pe gânduri.

Din colecția de iarnă ECCO poți alege între modele business sau casual, perfecte pentru birou, sau ghete outdoor de care nu vei mai vrea să te desparți în excursiile tale la munte. În funcție de preferințele personale, îți recomandăm cizmele ECCO Touch, înalte, comode și cu un look stilat sau ECCO Saunter, robuste și zvelte în același timp. Ghetele ECCO Dacono si Faro creează o ținută stilată și elegantă pentru bărbați. Detaliile fac diferența, linia clasică, dar cu accente moderne și calitatea produselor vorbesc de la sine.


Reduceri colectia de iarna incaltaminte ECCO femei si barbati

Colecția ECCO Outdoor de iarnă conferă o deplină libertate de mișcare în timp ce păstrează maxim de confort. Iubim natura în orice anotimp și chiar dacă temperaturile nu sunt prea prietenoase iarna, folosind încălțămintea potrivită orice plimbare se transformă în plăcere. Tehnologiile speciale pentru rezistență la apă sau impermeabilitate Hydromax® și Gore-Tex®, aderența sporită a tălpilor cu Receptor®, toate acestea sunt argumente în plus pentru a alege ECCO Outdoor pentru femei sau ghetele outdoor pentru bărbați.

Reduceri colectia de iarna incaltaminte ECCO femei si barbati

Reducerile pot fi astfel un bun aliat al garderobei întregii familii, atât adulții cât și adolescenții sau cei mici se pot bucura de 100% calitate la 50% din preț. 

Descoperă toate modelele ECCO disponibile cu preț redus și nu uita că stocul este limitat. Spor la cumpărături!