answear.ro%20

Modele de rochii de zi scurte

Rochie Ana Radu Tasty Sugar Black (Ana Radu)

Rochie Ana Radu Tasty Sugar Black (Ana Radu)

Rochii
Rochie de zi scurta, cu un croi asimetric si imprimeu multicolor, fara maneci. Lungime: 72 cm de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!


 
Rochie Ana Radu Chic Charm Black (Ana Radu)

Rochie Ana Radu Chic Charm Black (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu scurta, cu un croi larg, imprimeu multicolor si maneci scurte. Lungime: 58 m de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii dama 2015!Rochie Ana Radu Spicy Touch Brown (Ana Radu)

Rochie Ana Radu Spicy Touch Brown (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu scurta, din piele ecologica, cu maneci lungi. Alege din Colectia Rochii 2015! Lungime: 62 cm de la subrat pana jos.Alege din Colectia Rochii 2015,click aiciRochie Ana Radu True Allure Brown (Ana Radu)

Rochie Ana Radu True Allure Brown (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu scurta, care se muleaza, fara maneci. Alege din Colectia Rochii 2015! Lungime: 61 cm de la subrat pana jos.Rochie Ana Radu Warm Trend Black (Ana Radu)

Rochie Ana Radu Warm Trend Black (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu scurta, cu un coi asimetric, cu suprapunere de material cu imprimeu in partea inferioara, fara maneci. Lungime: 69 cm de la subrat pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!


Rochie Ana Radu Mirrors Blue (Ana Radu)

Rochie Ana Radu Mirrors Blue (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu scurta, cu imprimeuri multicolore. Alege din Colectia Rochii 2015! Lungime: 83 cm de la subrat pana jos.


 Rochia este articolul nostru favorit. Ne luam foarte in serios datoria de a-ti recomanda ultimele modele de rochii, cele mai dorite si de calitate modele. Mii de fete  poarta rochii de zi scurte , stim ca alegerea lor este una corecta. Sute de modele diferite de rochii de zi pe stoc.Alege-o acum pe cea care ti se potriveste !