dyfashion.ro

Trucuri de stil de care poti profita


 Sunt unele femei care fac din fiecare tinuta o imagine demna de urcat pe Pinterest. Desi stilul personal si garderoba care da pe dinafara ajuta, exista si cateva trucuri de stil de care poti profita si tu.

    Blugii si tricoul alb (sau camasa alba) este o tinuta cat se poate de basic. Pentru a iesi din anonimat, adauga o vesta pentru a adauga dimensiune si adancime. Vesta poate fi verde, pentru un pic de culoare, dar si mai lunguta, in limitele feminitatii.
    Factorul cool al tinutei este dat de cateva elemente cheie: niste blugi skinny orange, cu un blazer in imprimeu leopard. Si, bineinteles, saboti.
    Rochia neagra te poate salva din orice situatie. Daca te simti confortabil in negru chiar si vara, adauga atunci accesorii pale, usoare, pentru luminozitate.
    Poti sa combini tot felul de imprimeuri, atata vreme cat te limitezi la maximum doua nuante.
    Pentru a evita monotonia unei tinute basic, foloseste accesorii indraznete: balerini leopard, o geanta rosie, o vesta de blugi, gasesti tu ceva la indemana.
    Combina masculinul cu femininul, adica o camasa si pantaloni la dunga, dar un colier cat se poate de indraznet.
    Gandeste diferit. Foloseste-ti imaginatia. Cauta articole de imbracaminte convertibile, prietenoase cu bugetul.
    Nu stii ce fel de pantofi sa incalti? Lasa lungimea fustei sa decida. Cu cat este mai scurta, cu atat mai mic trebuie sa fie tocul.
    Combina piese neasteptate: un sacou serios cu o curea nebunatica si o rochie usoara care flirteaza cu privitorul.
    Daca vrei sa pari mai slaba, pune o parte din camasa in pantaloni. Va parea ca ai abdomenul plat.
    Straturi: vei reusi sa mentii o imagine cu stil si confortabila, mai ales cand este mai racoare afara. Puloverele lungi si cardiganurile ajuta la ascunderea partilor nedorite, fara a adauga in plus.
    Poarta o singura culoare din cap pana-n varful degetelor si vei castiga o silueta, dand impresia de inaltime. Prea multe culori rup silueta, facand-o greoaie.
    Evita sa pui pe tine totul, de la coliere, la bratari si curele, palarii si esarfe. O piesa sau doua sunt suficiente.


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/03/invata-sa-te-joci-cu-tinutele/