dyfashion.ro

Aragaz cu inductie AEG clasa A+

Aragaz cu inductie AEG clasa A+
Pret informativ 2379 Lei

Aragaz AEG 47995IQ-MN, Inductie, 4 Zone de gatit, Timer, Grill, Clasa A+, 50 cm, Inox Antiamprenta


Caldura extrem de rapida si precisa cu ajutorul tehnologiei inductiei
Gatitul prin inductie este atat de rapid incat puteti regla caldura instant. In plus, incalzeste doar vasul, oferind caldura exact unde este nevoie.

Eficienta energetica excelenta

Conform etichetelor de clasificare energetica din UE aragazurile cu cuptoare electrice sunt impartite in clase de la A la G, clasa A avand cea mai mare eficienta energetica. Acest aragaz este cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic* decat clasa A. *Cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic in comparatie cu limita eficientei energetice a clasei A (1,00 kWh) pentru cuptoare mari (≥ 65 l), calculata conform Directivei UE 2002/40/CE
 

Alege un aragaz marca AEG,click aici
 

Functie potrivita pentru fiecare fel de mancare

Cuptorul mare si multi-functional al acestui aragaz are 9 functii separate de gatit pentru rezultate extraordinare, indiferent ce decideti sa gatiti.
 

Acces facil pentru o curatare profunda

Usa de sticla a acestui cuptor poate fi scoasa complet, ceea ce va permite sa o curatati si mai bine si va ofera acces facil la spatiul din interiorul cuptorului.
 

O suprafata neteda pentru o curatare eficienta

Butoanele de comanda rotative ale acestui aragaz se retrag cand le apasati – astfel incat sunt prezente cand aveti nevoie de ele si intra complet in plita cand doriti sa o curatati.
 

Reconfigurati cuptorul pentru o performanta perfecta

Pentru rezultate extraordinare puteti ajusta nivelurile ghidajelor telescopice OptiFlex™ din interiorul cuptorului dumneavoastra – acesta poate gazdui vase inalte sau mai multe vase de diferite dimensiuni.