fashiondays.ro

Colectia noua La Femme 2015


Primavara a venit la noi cu o colectie noua plina de culoare si cu noi oferte atragatoare. La Femme te onoreaza, scumpa femeie si prietena, si te invita inca o data sa cedezi tentatiilor fosnaitoare si chic de pe rafturile noastre. Avem produse noi carora nu le poti rezista.

Mircea Cartarescu, in ‘De ce iubim femeile’, spunea cat se poate de candid ca ‘’Cea mai minunata femeie din lume este care care te iubeste cu adevarat si pe care o iubesti cu adevarat. Nimic altceva nu conteaza’’. Si, totusi, exista unele caracteristici ale femeilor care ii innebunesc pe barbati: ‘’Pentru ca au sani rotunzi, cu gurguie care se ridica prin bluza cand le e frig, pentru ca au fundul mare si grasut, pentru ca au fete cu trasaturi dulci ca ale copiilor, pentru ca au buze pline, dinti decenti si limbi de care nu ti-e sila’’ (Mircea Cartarescu).

Dar un scriitor cu asta se ocupa, cu infrumusetarea realitatii. Asa ca de ce l-am crede pana la capat?!

Da, noi femeile avem nevoie de confirmari. De oriunde ar veni ele. Asa se face ca ne-am dus la colegii de birou si i-am tras de limba. Iata mai jos ce raspunsuri am primit la intrebarea ‘’De ce sunt femeile importante in viata voastra?’’

Bogdan: Imi plac gentiletea, caldura si trupul lor care nu trebuie sa fie perfect.

Iulian: Femeile sunt mai aproape de emotii si ele sunt frumusetea asa cum nu mai exista niciunde in lume.

Florin: Putem fi foarte profunzi si foarte practici, dar femeile sunt cele care ne-au adus pe lume.

Andrei: Cel mai grozav moment este cand intinzi mana spre ea si o gasesti deja asteptandu-te, gata sa te primeasca.

Petru: Miros, dumnezeieste, au pielea moale si un un suflet bun. Uneori, te poti uita in ochii lor si le vezi sufletul.

Vedeti, draga noastra, ei ne plac. Si noi trebuie sa ne placem mai mult, sa ne cumparam lucruri senzationale (mai ales ca La Femme are promotie in luna martie si produse noi) si sa invatam sa primim complimentele.

Iti propun trei articole din noua colectie doar pentru a-ti arata cat de colorata si grozava se arata primavara aceasta:

In primul rand, puloverul rosu cu broderie spate. Recunosc acum ca mi s-a oprit respiratia cand l-am vazut. Are un model atat de special, o culoare atat de neasteptata, ca mi-au tremurat mainile pana mi l-am pus in cos. Si am avut dreptate, caci este printre articolele preferate de clientele noastre.


pulover rosu cu broderie spate

Rochie bleumarin cu flori face si ea parte din colectia noua La Femme 2015. Rochia are decolteul barcuta in fata si in V la spate, cu funda si pense la bust.

Rochie bleumarin cu flori


Si apoi rochia rosie imprimata cu garnitura H6152R.Rochia este captusita cu captuseala din poliester, are decolteul rotund si manecile 3/4. Decolteul are aplicatii metalice argintii si strasuri. Modelul este drept, cu buzunare laterale fata si imprimeu flori colorate pe fond rosu. Se inchide la spate cu fermoar metalic auriu de 49cm. Iesi in evidenta cu o rochie colorata din colectia noua La Femme 2015!

rochie rosie imprimata cu garnitura H6152R


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/03/celebreaza-luna-martisorului-cu-la-femme/

2 comments:

Rochia bleumarin inflorata este absolut superba. Stiu pentru ca am si eu una! Asemanatoare, nu identica dar la fel de frumoasa.

Moda franceza este acum accesibila