dyfashion.ro

Pulovere cochete si calduroase

Pulover bleumarin pufos 8606BM

Pulover bleumarin pufos 8606BM

Pulovere tricotate femei
Pulover bleumarin pufos 8606BM, model din colectia La Femme. Puloverul are decolteul rotund si maneca lunga. Terminatia de jos si cea a menecilor este elastica. Modelul este cu talie unica, avand fir lame si gaurele mici in tesatura. Poarta pulovere pufoase si calduroase din colectia noua La Femme! Compozitie: 50% acril, 50% polyester, Material: tesatura din fibre artificiale amestecate, Lungime: 62cm, Produs import Franta.




Pulover bej cu paiete umeri 678B

Pulover bej cu paiete umeri 678B

Pulovere tricotate femei
Pulover bej cu paiete umeri 678B, model din colectia La Femme. Puloverul are decolteul rotund si maneca lunga. Umarul este cazut si are paiete aurii aplicate. In partea de jos puloverul este prevazut cu 2 fermoare verticale design. Modelul este lejer, cu talie unica, avand fir lame fin in tesatura. Alege un pulover cu textura naturala si originala din noua colectie La Femme! Compozitie: 40% poliester, 30% acril, 25% poliamida, 5% lana, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 65cm, Produs import Franta.

Alege din colectia de pulovere La Femme,click aici


Pulover ecru cu buzunare 915386

Pulover ecru cu buzunare 915386

Pulovere tricotate femei
Pulover ecru cu buzunare 915386, model din colectia La Femme. Puloverul vine in colturi in partea din fata, fiind prevazut cu buzunare. Modelul are talie unica si fir lame in tesatura. Completeaza-ti fiecare tinuta cu un pulover elegant din colectia noua La Femme! Compozitie: 40% vascoza, 40% poliamida, 10% lana, 5% lurex, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 63cm, Produs import Franta.




Pulover negru cu paiete si buzunare 305N

Pulover negru cu paiete si buzunare 305N

Pulovere tricotate femei
Pulover negru cu paiete si buzunare 305N, model din colectia La Femme. Puloverul are maneca lunga fluture, cu terminatie tricot elastic, garnitura care se regaseste si la terminatia de jos. Modelul puloverului este cu talie unica, avand paiete fine aplicate in tesatura si buzunare pe partea din fata. Innoieste-ti garderoba cu un pulover pufos cu paiete din colectia noua La Femme! Compozitie: 65% acril, 35% lana, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 74cm, Produs import Franta.

 
Pulover rosu cu maneca scurta si pietre colorate H8801R

Pulover rosu cu maneca scurta si pietre colorate H8801R

Pulovere tricotate femei
Pulover rosu cu maneca scurta si pietre colorate H8801R, model din colectia La Femme. Puloverul are guler pe gat si maneca scurta, cu strasuri colorate aplicate atat pe partea din fata, cat si la spate, in forma de floare. Materialul este foarte moale si placut la atingere. Completeaza-ti gama de pulovere cu un model deosebit din colectia noua La Femme! Compozitie: 40% lana australiana, 20% casmir, 25% poliamida, 15%lycra. Material: fire tricotate amestecate naturale si sintetice, tuseu placut la atingere. Lungime:56 cm. Produs import Franta.



Pulover roz cu strasuri umeri 8801R

Pulover roz cu strasuri umeri 8801R

Pulover roz cu strasuri umeri 8801R, model din colectia La Femme. Puloverul are decolteul barcuta, cu umar cazut si maneci lungi. Pe partea din spate sus, puloverul are decolteul in V, fiind prevazut cu fermoar metallic si 3 bentite. Puloverul are umerii accesorizati cu strasuri si aplicatii metalice. Modelul este lejer, cu talie unica si moale la atingere. Da o nuanta eleganta tinutei tale cu un pulover chic La Femme! Compozitie: 38% vascoza, 25% modal, 25% poliamida, 12% elastan, Material: tesatura din fibre artificiale amestecate elastice, Lungime: 69cm, Produs import Franta.



Pulover bej lung in colturi 8822B

Pulover bej lung in colturi 8822B

Pulovere tricotate femei
Pulover bej lung in colturi 8822B, model din colectia La Femme. Puloverul are decolteul rotund si manecile lungi, cu terminatia de jos in colturi laterale. Pe partea din fata, la gat si la terminatia de jos, puloverul are garnitura strasuri fine argintii. Modelul este lejer, lung, cu talie unica. Alege un pulover feminin si cochet din noua colectie La Femme! Compozitie: 38% vascoza, 25% modal, 25% poliamida, 12% elastan, Material: tesatura din fibre artificiale amestecate elastice, Lungime: 77cm, Produs import Franta.



Pulover bleumarin cu fir lame 8828BM

Pulover bleumarin cu fir lame 8828BM

Pulovere tricotate femei
Pulover bleumarin cu fir lame 8828BM, model din colectia La Femme. Puloverul are decolteul rotund in fata si in V la spate. Modelul este cu umarul cazut, maneca fiind stramta. Puloverul este prevazut cu un lant de zale aurii la spate sus. Are fir lame in tesatura, este lejer, cu talie unica. La Femme ti-a pregatit colectia noua de pulovere! Compozitie: 95% vascoza, 5% elastan, Material: tesatura din fibra artificiala elastica, Lungime: 69cm, Produs import Franta.


Alege din colectia de pulovere La Femme,click aici


Pulover roz cu strasuri Y0326R

Pulover roz cu strasuri Y0326R

Pulovere tricotate femei
Pulover roz cu strasuri Y0326R, model din colectia La Femme. Puloverul are guler pe gat, cu strasuri pe partea din fata. Modelul are imprimeu cu stelute si dungi in partea de sus. Puloverul are tesatura moale si matasoasa, fiind foarte calduros. Innoieste-ti colectia de pulovere cu un model viu colorat La Femme! Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10% matase, 10% elastan, Material: tesatura din fibre naturale amestecate elastice, Lungime: 63cm, Produs import Franta.



Pulover gri cu guler G05G

Pulover gri cu guler G05G

Pulovere tricotate femei
Pulover gri cu guler G05G, model din colectia de toamna-iarna 2014. Puloverul are guler strans pe gat, cu terminatie tricot elastic, garnitura care se regaseste atat la terminatia de jos, cat si la maneci. Modelul este placut la atingere si calduros. Tie care culoare iti place? Compozitie: 48% vascoza, 27% poliamida, 25% nylon, Material: tesatura din fibre sintetice amestecate, Lungime: 58cm. Produs import Franta.