fashiondays.ro

Fiare de calcat Philips cu talpa SteamGlide

Fier de calcat Philips PowerLife GC2910/20, Talpa SteamGlide
Pret informativ 199 lei

Fier de calcat Philips PowerLife GC2910/20, Talpa SteamGlide, 2100 W, 0.3 l, 35 g/min, 100 g/min, 1.9 m, Alb/Albastru


Fluxul de abur continuu de pana la 35 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.Jetul de abur de pana la 100 g al fierului de calcat va permite sa indepartati cu usurinta chiar si cele mai persistente cute.

Debit de abur ridicat si constant,Puterea de 2100 W asigura un debit de abur ridicat si constant.

Talpa SteamGlide este cea mai buna talpa Philips. Are o rezistenta sporita la zgariere, gliseaza excelent si este usor de curatat.

Glisor anti-calcar.Acest glisor anti-calcar usureaza foarte mult indepartarea calcarului din fierul de calcat. Pentru a mentine nivelul de performanta al fierului de calcat cu abur Philips, trebuie sa utilizati aceasta functie de detartrare o data pe luna.

Sistemul anti-picurare al fierului dumneavoastra de calcat cu abur Philips va permite sa calcati materiale delicate la temperaturi scazute fara a trebui sa va faceti griji in privinta petelor provocate de picaturi de apa.


Fier de calcat Philips Azur Performer GC3803/30, Talpa SteamGlide
Pret informativ 219 lei

Fier de calcat Philips Azur Performer GC3803/30, Talpa SteamGlide, 2400 W, 0.3 l, 40 g/min, 140 g/min, 2 m, Alb/Mov


Fierul de calcat cu abur Azur Performer de 2400 W se incalzeste rapid, furnizand performanta puternica si rezultate excelente.

Talpa SteamGlide a fierului de calcat cu abur Azur Performer executa o calcare de calitate superioara, este rezistenta la zgarieturi si se curata usor.Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre cute.Fluxul de abur continuu de pana la 40 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

Sistemul de detartrare cu actiune dubla pentru prevenirea depunerii calcarului
Sistemul Double Active Calc al fierului dumneavoastra de calcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anticalcar si al functiei de detartrare. Curatarea regulata a fierului dumnravoastra de calcat cu abur are ca rezultat mai putine pete albe cauzate de calcar si o performanta indelungata a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de calcare.

Jet de abur de pana la 140 g pentru indepartarea rapida a celor mai persistente cute.Control automat al aburului va elibereaza de grija selectarii cantitatii necesare de abur. Nu trebuie decat sa selectati temperatura pentru hainele pe care le calcati si asta este tot.

Greutate optima pentru manevrare foarte usoara pe haine.Fierul de calcat are greutatea optima pentru a deplasarea mai usoara pe orice haina, facand calcatul mai simplu si usor pentru pozitionarea constanta a fierului de calcat pe masa si inapoi pe piciorul de sprijinire.


Alege un fier de calcat Philips,click aici

Fier de calcat Philips Azur GC4870/02, Talpa SteamGlide,
Pret informativ 439 lei

Fier de calcat Philips Azur GC4870/02, Talpa SteamGlide, 2600 W, 0.33 l, 50 g/min, 200 g/min, 2.5 m, Negru/Argintiu

Talpa SteamGlide este talpa premium Philips

Talpa SteamGlide este cea mai buna talpa Philips. Are o rezistenta sporita la zgariere, gliseaza excelent si este usor de curatat.

Varful unic de eliberare a aburului va ofera abur in zonele greu accesibile.Varful unic pentru abur al acestui fier de calcat de la Philips combina o orientare deosebita a varfului talpii si fante pentru abur special alungite pentru a ajunge in cele mai mici si greu accesibile zone, astfel incat sa obtineti rezultate uluitoare.

Design optim pentru manevrarea usoara a fierului de calcat peste imbracaminte
Fierul de calcat de la Philips este conceput sa poata fi manevrat cu usurinta peste imbracaminte si va permite sa ajungeti usor chiar si in zonele cele mai greu accesibile.

Fier de calcat usor de manevrat pe masa de calcat.Fierul de calcat are o greutate optima de 1.6 kg, ceea ce il face usor de pozitionat pe masa de calcat si inapoi pe piciorul de sprijinire.

Fierul se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat.Functia de oprire automata de siguranta opreste automat fierul de calcat Philips daca nu este utilizat timp de 10 minute, pentru a economisi energie.

Usa de umplere cu deschidere laterala

Jet de abur de 200 g.Debit de abur continuu, de pana la 50 g/min, pentru o mai buna indepartare a cutelor.Fluxul de abur continuu de pana la 50 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

Particulele de abur mai mici patrund mai bine in cutele dificile.Procesul de ionizare creeaza particule de abur mai mici, care patrund adanc in material. Aceasta inseamna ca si cele mai dificile cute sunt eliminate cu usurinta.