dyfashion.ro

Aragazuri cu grill Electrolux

Aragaz Electrolux EKG61102OX, Gaz, 4 Arzatoare, Grill, Rotisor
Pret informativ 1449 lei

Aragaz Electrolux EKG61102OX, Gaz, 4 Arzatoare, Grill, Rotisor, Aprindere Electrica, Inox


Observati dintr-o privire – faceti reglaje imediate ale nivelului de caldura.Cu noile aragazuri veti avea placerea de a comanda flacara gazului astfel incat nivelul de caldura sa fie imediat reglat. Puteti vedea imediat nivelul la care il folositi si puteti regla mereu temperatura si procesul de gatire conform cu nevoile dumneavoastra

Cuptorul care va ajuta sa il curatati.Dupa o saptamana in care s-a gatit din plin pentru o familie numeroasa vom aprecia o mana de ajutor la curatarea cuptorului. Ce ziceti daca vine chiar din partea cuptorului? Peretii din lateral ai cuptorului sunt acoperiti cu un email catalitic care absoarbe grasimea si alte reziduuri. Prin incalzirea la 220°C acestea oxideaza usurand curatatul.

Impresionati-va musafirii printr-o rotisare perfecta direct din cuptorul dumneavoastra!Cu acest rotisor, carnea va fi fripta mai usor ca niciodata. Asigura obtinerea unei fripturi avand o crusta uniforma si perfect crocanta cu un aspect bine rumenit de jur-imprejur. Este complet automat astfel ca va puteti lua gandul ca va trebui sa invartiti. Trebuie doar sa-l porniti si va puteti ocupa de altceva, de exemplu de sos.

Aprindere instant la apasarea unui buton.Imediat ce incepeti sa gatiti, aceasta aprindere simpla pune la indemana dumneavoastra puterea aprinderii instant. Cu o singura apasare puteti incepe incalzirea cuptorului sau puteti porni plita.

Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa.Cand gatiti este de un real folos sa aveti la indemana toate accesoriile necesare. Gratie compartimentului de depozitare inspirat, amplasat in partea inferioara a masinii de gatit, veti avea la indemana tot ce va este necasar pentru masa dumneavoastra speciala.

Intotdeauna cel mai bun rezultat – nu mai exista mancare arsa!Bucatarii sefi nu ard niciodata mancarea lor. Aceasta deoarece ei stiu cum sa-si programeze capodoperele la nivel de secunda. Cu acest cronometru care va ajuta, va puteti concentra pe aranjarea mesei pentru invitati. Va ofera incredere la gatit asigurandu-va ca veti obtine mereu rezultatele cele mai bune.


Alege un aragaz Electrolux,click aici

Pret informativ 2699 lei

 Aragaz mixt Electrolux EKI54550OX, 4 Arzatoare inductie, Cuptor electric, Grill, Curatare catalitica, Clasa A-10%, 50 cm, Inox

Bun venit in universul tehnologiei profesionale de gatit.Gatiti ca un profesionist, cu acest aragaz independent cu tehnologie prin inductie. Acesta va ofera caracteristici inteligente, precum controlul precis al caldurii, de care bucatarii profesionisti sunt incantati.

Faceti ca fiecare bucata sa aiba acelasi gust extraordinar.Cu acest cuptor multifunctional al aragazului, fiecare preparat va avea un gust delicios. Si, deoarece distribuie uniform caldura, fiecare bucata va fi la fel de delicioasa.

Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa.Spatiul pentru depozitare inspirat plasat in partea de jos a aragazului va ofera, in plus, certitudinea ca veti avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand va doriti.

Mentine caldura la interior si este cu 10% mai eficient energetic decat clasa A.Multumita izolatiei sale extraordinare, acest aragaz este cu 10% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A. Mentineti caldura in interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienta extraordinara.

Cuptorul care va ajuta sa il curatati.Acest cuptor va ajuta sa il curatati. Cavitatea contine un email catalitic ce absoarbe si oxideaza grasimile usurand astfel curatatul.