fashiondays.ro

Jachete lejere de primavara

Jacheta din denim prespalat

Jacheta din denim prespalat

Moda Femei / Geci dama parka, mantouri si jachete
Un aspect foarte dragut intr-un denim prespalat… o jacheta lejera de blugi are intotdeauna succes. Jacheta de blugi se inchide cu nasturi metalici gravati. Maneci lungi cu nasturi atasati pe mansete. 2 buzunare clapa + 2 buzunare in partile laterale. Lungime aprox 58 cm. Denim 98% bumbac, 2% elastan.




Jacheta parka scurta

Jacheta parka scurta

Moda Femei / Geci de primavara parka, mantouri si jachete
Material frumos si finisaje perfecte pentru aceasta jacheta parka ce merita eticheta noastra Calitate Excellence. Gluga inserata in guler. Maneci lungi ce se pot rula in maneci 3/4 prin fenta cu capse. Inchidere cu fermoar sub fenta cu capse. 2 buzunare placate. Siret de strangere pe interior la talie si la baza. Joc de pliuri frumos. Lung. 80 - 86 cm in functie de marimi. 100% poliester, tratament impermeabil, captuseala 100% poliester. Disponibila si in varianta lunga. Calitate Excellence.


Jacheta lejera cu maneca lunga

Jacheta lejera cu maneca lunga

Moda Femei / Pulovere
La moda, aceasta jacheta de primavara foarte lejera si usor de intretinut va rafina stilul dumneavoastra ! Cu aspectul drapat, va alungi frumos silueta ! Jacheta fluida jerseu lejer. Maneci lungi. Finisaj cusatura burdon. Baza accesorizata cu bascuri ascutite pentru un efect alungit. Spate drept. Lung.aprox. 74 cm. 67% poliester, 33% vascoza.



Jacheta polar cu maneca lunga

Jacheta polar cu maneca lunga

Moda Femei / Articole sport si pentru timpul liber
Culori luminoase pentru aceasta jacheta polar cu maneca lunga catifelata si calduroasa, ideala impotriva vanturilor de la jumatatea sezonului. Jacheta polar cu maneca lunga din microfibra. In intregime cu fermoar. Guler inalt. 2 buzunare oblice. Baza dreapta. Lung. 68 la 74 in functie de marimi. Tesatura micro-polar 100% poliester.




Jacheta cu maneca lunga din acrilic

Jacheta lejera de primavara cu maneca lunga din acrilic

Moda Femei / Pulovere
Tinuta frumoasa, croiala clasica, intretinere usoara, pentru o jacheta indispensabila ! Din tesatura cu cusaturi plate. Finisaje frumoase cu bordura. 2 buzunare placate. Inchidere cu nasturi ton pe ton sidefii. Lung. aprox. 68 cm. Cusaturi plate 100 % acrilic pentru o intretinere usoara. Se spala la masina 30 C, programul pentru articole delicate.



Jacheta cu maneca lunga 30 % lana

Jacheta cu maneca lunga 30 % lana

Moda Femei / Pulovere
Tinuta ireprosabila, care nu se deformeaza, aveasta jacheta cu maneca lunga va incalzi toate tinutele cu eleganta ! Din tesatura cu cusaturi plate. Frumoase finisaje cu bordura. 2 buzunare placate. Inchidere cu nasturi ton pe ton sidefii. Lung.aprox. 70 cm. Din 70 % acrilic, 30 % lana pentru caldura. Sfaturi de intretinere: se spala la masina la 30 C programul pentru articole delicate.


Jacheta uni cu nasturi

Jacheta uni cu nasturi

Moda Femei / Pulovere
Jacheta dintr-o tesatura fina si moale ornamentata cu un fir lucios in tendinte. Guler in V. Nasturi pe toata partea din fata. Maneci lungi. 2 buzunare in fata. Lungime 72 cm aprox. 50% bumbac, 50% acrilic.





Jacheta tesatura stralucitoare

Jacheta de primavara tesatura stralucitoare

Moda Femei / Pulovere
Aceasta jacheta stil bolero va insoti toate rochiile lejere si le va oferi un aspect frumos raza de soare. Tesatura frumoasa fantezie accesorizata cu fir stralucitor…pentru un efect garantat ! Maneci pana la coate. Lung.aprox. 45 cm. Tesatura fantezie 96% acrilic, 4% fir argintiu.