dyfashion.ro

Fuste din colectia de primavara La Femme

fusta_neagra_cu_crapatura

Colecția primavara  2015 de fuste de damă LaFemme   este  online. Sezonul  de primavera 2015 este plin de  Fuste cloș, creion, din piele, cu dantelă, croșetate, asimetrice, lungi și scurte de damă,fuste tulle  o adevarata explozie  de fuste femei.Este timpul pentru o schimbare.

O sa incercam mai jos sa va prezentam cateva modele de fuste din aceasta colectie si idei despre asortari si cum am putea sa le purtati si sa vedeti ce model de fusta vi se potriveste.

Vedeta in acest sezon este fusta de dantela,fie scurta,midi sau lunga.Fusta din dantela este o piesa delicata  si trebuie sa o tratam ca atare :).Fusta din dantela neagra  LaFemme din imagine poate fi purtata cu o bluza alba tot din dantela sau cu o bluza de voal si putem asorta atat pantofi cu toc cat si cizme sau botine si putem obtine tinute casual,smart sau elegante.

fusta_neagra_scurta_din_dantela_1850

 Mergem mai departe cu revolutia fustelor din acest sezon si va prezentam o fusta neagra office cu fermoar care ii da o nota feminina dar si sexi in aceleasi timp.Fermoarele si ele sunt vedete in acest sezon si le regasim si la fustele din acest sezon.Este o fusta usor cambrata,office si eleganta.Se poate purta cu camasi office dar si cu bleze,topuri din voal.Fermoarul este foarte practic dar ii da si o nota de mister.

fusta_neagra_cu_fermoar_j810

Si fustele midi se poarta in acest sezon si sunt foarte usor de purtat.Va recomandam o fusta midi tot cu fermoar care face parte dintr-un compleu office dar se poate purta si separat..Este o fusta clasica dar fermoarul ii da o tenta de modern si toate privirile vor fi atintite cate acel ..fermoar si il puteti deschide atat cat doriti dar aveti grija sa nu … cadeti oarecum in frivol.E bine mereu sa lasati putin mister incat cineva sa isi doreasca sa exploreze mai mult .

fusta_neagra_cu_fermoar_f65n

Fustele de blugi,cu 5 buzunare au fost mereu la moda in fiecare sezon si fiecare trebuie sa aiba macar o fusta de blugi in dulap.Denimul in acest sezon este din nou la moda si este present in toate colectiile designerilor .Este o fusta casual clasica si merge purtata atat cu topuri elegante dar si cu tricouri .

fusta_bleu_de_blugi_cu_buzunare_bj4008

Si nu in ultimul rand marea obsesie pentru fustele tulle si nu trebuie sa fii o ballerina :) ca sa porti fuste din tulle.E chic,trendy si foarte feminina.Este ca sa spun asa un icon in acest sezon asa ca daca nu ai inca o fusta cu tulle in garderoba e cazul sa iti cumperi una si …LaFemme te ajuta.

fusta_neagra_scurta_cu_tul_1839 

Si va spun de fiecare data ca pana la urma atitudinea conteaza si chiar face diferenta iar frumesetea adevarata chiar vine din interior. Alege o fusta din colectia de primavara LaFemme,o fusta care sa te reprezinte.Avem fuste scurte,midi sau lungi,office,clos sau cambrate din material fine. Spor la cumparaturi online istete si profitati si de promotiile noastre.
 
Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2015/03/fuste-femei-lafemme-din-colectia-de-primavara-2015afla-ce-model-de-fusta-ti-se-potriveste/