dyfashion.ro

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue
Pret informativ 3519 Lei

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW90H7410EW, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++(-30%)



Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue

Revolutionati spalarea rufelor

Revolutionati spalarea rufelor cu masina de spalat Samsung cu Eco Bubble™. Aceasta va permite sa spalati la fel de eficient in apa rece ca si in cea calda. Iar usa pe intreaga latime de culoarea cristalului albastru, cu balamaua metalica dubla care deschide usa mai larg, usureaza semnificativ incarcarea si descarcarea rufelor.

Spalati la rece, economisiti o cantitate uriasa de energie

Masina de spalat Samsung va ajuta sa economisiti o cantitate uriasa de energie spaland incarcaturi mari la temperaturi scazute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Inainte de inceperea ciclului normal, generatorul unic de bule intra in functiune. Acesta utilizeaza aerul si apa pentru a genera bule care dizolva si activeaza detergentul, pentru ca acesta sa patrunda rapid in toate fibrele tesaturii si sa elimine murdaria si petele cu usurinta, spaland la fel de eficient in apa rece (15°C) ca si in cea calda cu programul Spalare super Eco.

Masina de spalat prevazuta cu o usa pe intreaga latime

O masina de spalat prevazuta cu o usa pe intreaga latime, cu o balama metalica dubla care o deschide mai larg, pentru ca rufele sa se incarce si sa se descarce mult mai usor. Cadrul minim ofera posibilitatea asortarii perfecte cu spatii destinate unui stil de viata modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseste refractia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.

Alege din o masina de spalat rufe marca Samsung,click aici

Functioneaza inteligent, isi mentine tineretea

Motorul cu Digital Inverter al masinii de spalat Samsung ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si o performanta de lunga durata. Acesta utilizeaza magneti puternici pentru o functionare mai silentioasa si mai puternica, dar consuma mai putina energie decat un motor universal. Prin eliminarea periilor care creeaza frecare si uzura si utilizand componente de inalta calitate si o tehnologie mecanica remarcabila, acest motor furnizeaza o durabilitate excelenta, sustinuta de garantia de 10 ani care asigura o durata de viata lunga a masinii de spalat.

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue

Spalare Eco, Spalare rapida sau Spalare silentioasa

Cu Spalare Eco, Spalare rapida sau Spalare silentioasa, puteti alege optiunea care corespunde cel mai bine necesitatilor dvs. Daca doriti sa reduceti facturile la energie si sa fiti prietenos cu mediul, alegeti optiunea Spalare Eco. Daca va grabiti sa spalati rufele, Spalare rapida va rezolva problema. Daca doarme copilul sau aveti nevoie de putina liniste, alegeti optiunea Spalare silentioasa. Acum, modul de spalare ales se potriveste personalitatii si starii dvs.

Spalare eficienta in profunzime

Noul program de Indepartarea petelor Stain Away al masinii de spalat Samsung este un ciclu cu setari preprogramate. Datorita tehnologiei Eco BubbleTM, bulele patrund in profunzime in fibrele tesaturii si desprind petele de pe acestea. Apoi, prin intermediul fortei de frecare din stadiul de spalare, diverse pete precum cele de sange, cacao, grasime, fulgi de ovaz, ceai, vin, rosii, mina de creion, ruj de buze si iarba sunt inlaturate eficient.

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue

Depanare usoara

Noua masina de spalat de la Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automata a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza problemele in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare, prin intermediul unei aplicatii pe smartphone. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a tehnicienilor – precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare.