answear.ro%20

Moda sezonului de primavara



LaFemme a umplut paginile site-ului si magazinele online cu modele deosebite din colectia de primavara 2015 si va invitam sa va innoiti garderoba.

Deja stiti ca“Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor este ca un om  isi  poate schimba viitorul   schimbandu-si doar atitudinea”-asadar.LaFemme va  invita sa va schimbati  atitudinea purtand creatiile noastre.Indrazniti!-cuvantul  de ordine din acest  sezon.

Cert  este ca se anunta o primavara infloritoare si vesela.Chic si foarte trendy !

Colectia LaFemme 2015 ofera o gama variata de tinute infloritoare inspirate din natura indemnand femeia  sa straluceasca din interior spre exterior.

Tinutele noastre au un puternic touch de streetsyle,sunt versatile si  usor de purtat,comode si foarte feminine, insa cuvantul  LaFemme  ne sugereaza   acest lucru si   chiar asa  sunt si singurul mod in care va putem convinge este sa le purtati
Incercam cu tinutele noastre  sa fim cat mai aproape de  dorintele  voastre si  sa urmam tendintele internationale adaptate la contextul nostru actual.

  ALL ABOARD  – inspirate  de albastrul cerului  de vara dar si  de  bleumarinul marii ne surprinde denimul- cel  mai bun  prieten al femeii.Si pe site-ul nostrum gasiti foarte modele de blugi de primavara

blugi_dama

BLOSSOMING –imprimeuri florale cu care femeia se poate asorta peisajului colorat al verii si pe care le regasim in bluze,camasi,rochii si fuste.

camasi_dama

 THE GETAWAY –acest look e chiar pentru vacanta si sunt tinute usoare,comode gen tricouri cu imprimeu si mesaje.

bluze_dama

 GEEK FARMER – este inspirata din viata de la tara,intoarcerea la natura si acest trend evidentiaza piesele brodate,gen ie,denimul prespalat si salopetele din jeans

salopete_dama

SPRING BREAK – si reflecta moda anilor 50 si 80 ,blugi cu talie inalta,camasi in carouri ,combinatii de alb negru,dantela si esarfe diafane.

pantaloni_dama
Moda sezonului acesta este, de fapt, pe gustul publicului din toată lumea .Pentru modelele noi din colectia de primavara LaFemme click aici 

Hainele noastre invaluie trupul si inalta sufletul . Este un bun prilej sa va schimbati garderoba