dyfashion.ro

Televizor LG cu panou IPS 4K

Televizor LG cu panou  IPS 4K
Pret informativ 3799 Lei

Televizor Smart 3D LED LG, 124 cm, Ultra HD 4K, 49UB850V



Televizor LG cu panou  IPS 4K

IPS 4K

Panelul este factorul cheie al ecranului TV, determinand calitatea televizorului. Panelul IPS 4K, panelul preferat al profesionistilor din toata lumea, reda culori reale, uimitoare, la rezolutie 4K. Nu intamplator industriile care necesita o precizie de laser, cum ar fi sectorul medical si cel al televiziunii, folosesc aceasta tehnologie.

Rezolutie 4K

Un nou standard al inaltei definitii ridica stacheta experientei de vizualizare mai sus ca niciodata. Rezolutia 4K reprezinta viitorul imaginii digitale, atingand o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, iar cei 8,3 milioane de pixeli ofera o imagine impecabila cu detalii incredibil de vii.

LG Smart+ TV

Bine ati venit in lumea LG a televizoarelor Smart+, cea mai noua evolutie datorata simplitatii aduse de webOS. Eliberandu-va de operatiuni complexe si complicate, webOS va permite sa va bucurati de televizorul dvs. Smart intr-un mod convenabil, distractiv si usor. Relaxati-va si bucurati-va de televizorul dvs.!
Televizor LG cu panou  IPS 4K

True 4K Engine

Tehnologia True 4K Engine reproduce imagini vii 4K iar algoritmul sofisticat al motorului aduce imaginile de rezolutie mica cat mai aproape de calitatea 4K. Televizorul LG ULTRA HD cu motorul sau puternic va satisface si cel mai pretentios privitor cu detalii uimitoare, ridicand si mai sus standardul experientei de vizualizare.

4K 3D+

Televizorul ULTRA HD prinde viata datorita tehnologiei 4K 3D+. Cea mai confortabila tehnologie 3D din lume este si cea mai precisa datorita rezolutiei 4K. Cu rezolutia cvadrupla, imaginile 3D sunt mai reale si mai captivante ca oricand.

Alege din oferta de Televizoare LG,click aici

HDMI 2.0

Pentru a va bucura de continut 4K prin intermediul dispozitivelor externe este esential sa aveti o conexiune HDMI de inalta calitate. Acum, HDMI 2.0 poate transmite volume mari de date instantaneu. Aceasta tehnologie avansata suporta chiar si fisiere video 4K cu 60 de cadre pe secunda, ceea ce reprezinta standardul viitor pentru difuzarea 4K.

Sunet ULTRA real

Sonorizarea televizorului LG ULTRA HD este la fel de impresionanta ca si imaginea deosebita. Datorita impactului sistemului de difuzoare pe mai multe canale, orientat spre privitor, putem vorbi despre un sistem de sunet de tip sound bar incorporat in televizor. Calitatea uimitoare a sunetului impreuna cu cea a imaginii va fac sa va simtiti ca si cand ati fi eroul principal al actiunii.
Televizor LG cu panou  IPS 4K

Telecomanda magica

Control universal, pointer, rotita si cautare vocala - cea mai confortabila si mai avansata telecomanda.
Control universal: Controlati echipamentele periferice externe cu o singura telecomanda (difuzoare, Blu-Ray, home cinema, chiar si antena satelit).
Pointer: Tintiti si apasati - o telecomanda inteligenta pentru un televizor inteligent.
Rotita: Derulati in sus si in jos, executati zoom in si zoom out cu ajutorul rotitei de pe telecomanda, exact ca si cand ati folosi mouse-ul la calculator.
Cautare vocala: Vorbiti in dreptul telecomenzii pentru a gasi ceea ce cautati.