answear.ro%20

Bluzele scurte revin în forță!

Crop Top Colorat

Crop Top Colorat

Bluze
Bluzele scurte revin în forță! Combină aceste topuri cu jeanși skinny sau pantaloni cu talie înaltă respectiv sandale sau teniși. 95% vâscoză 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Bluză Scurtă Romantică

Bluză Scurtă Romantică

Bluze
Topurile scurte fac ravagii în rândul admiratoarelor de modă. Poartă această bluză vaporoasă cu jeanși sau pantaloni trei sferturi, sandale plate și bijuterii stilate.95% vâscoză 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

Bluză din Dantelă cu Fluturi

Bluză din Dantelă cu Fluturi

Îmbrățișează tendințele romantice și poartă acestă bluză din dantelă cu fluturi la diferite eveniment. Alege combinația cu jeanși boyfriend sau skinny pentru un look modern. 95% vâscoză 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.
Crop Top Înflorat

Crop Top Înflorat

Bluze
Topurile scurte sunt sexy și în vogă. Îmbracă o astfel de bluză cu imprimeuri florale la o petrecere sau pentru o plimbare în oraș. Adaugă acestei piese de modă o pereche de pantaloni scurți sau jeanși skinny și niște accesorii precum: sandalele elegante sau din cauciuc, respectiv pantofii de sport. 95% bumbac, 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.
Bluză Denim Legată Jos

Bluză Denim Legată Jos

Bluze
Include această bluză denim legată jos pe lista de shopping pentru sezonul acesta. Alege combinația de top și pantaloni skinny pentru un look în vogă. 95% bumbac 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

Bluză Transparentă cu Inserții de Dantelă

Bluză Transparentă cu Inserții de Dantelă

Această bluză transparentă cu inserții de dantelă arată fantastic atât într-i ținuta office cât și într-un set elegant. Alege combinația cu pantaloni eleganți sau jeanși și pantofi cu toc.100% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.
Bluză Lejeră cu Imprimeu Floral

Bluză Lejeră cu Imprimeu Floral

Bluze
Vremea frumoasă îți permite să porți această bluză lejeră cu imprimeu floral. Completează-ți ținuta cu jeanși, pantaloni trei sferturi, sandale sau pantofi cu toc. 95% vâscoză 5% elastan. Spălare manuală nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Bluză Semi-Transparentă cu Dungi

Bluză Semi-Transparentă cu Dungi

Bluze
Vei arăta extraordinar dacă te hotărăști să-ți completezi garderoba cu această bluză semi-transparentă cu dungi si inserții de piele ecologică. Întregește-ți ținutele cu jeanși sau fuste creion respectiv o pereche de botine. 90% poliester, 10% elastan. Spălare în mașină la 40° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

Bluză Scurtă cu Franjuri

Bluză Scurtă cu Franjuri

Piesele vestimentare cu franjuri au fost omniprezente pe podium. Poartă această bluză scurtă în combinație cu jeanși, pantofi cu toc sau botine stilate. 100% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.
Bluză cu Ștrasuri pe Umăr

Bluză cu Ștrasuri pe Umăr

Bluze
Ține pasul cu ultimele tendințe și poartă această bluză casual cu ștrasuri pe umăr în combinație cu jeanși sau pantaloni trei sferturi, botine sau stiletto-uri. 80% vâscoză, 20% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

Bluză cu Fermoar la Umeri

Bluză cu Fermoar la Umeri

Bluze
Descoperă confortul pe care ți-l oferă această bluză cu mânecă lungă și fermoar la umeri. Optează pentru combinația de top si jeanși sau colanți, botine sau teniși. 50% vâscoză, 25% modal, 25% poliamidă. Spălare în mașină la 40° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

Bluză Asimetrică Print Floral

Bluză Asimetrică Print Floral

Bluze scurte
Te vei îndrăgosti de această bluză asimetrică cu mânecă scurtă și print floral! Poartă topul în combinație cu jeanși și teniși respectiv pantofi cu toc si pantaloni trei sferturi pentru o ținută mai elegantă. 50% bumbac 50% poliester. Spălare manuală, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.
Bluză Romantică Imprimeu Fluture

Bluză Romantică Imprimeu Fluture

Bluze
Scoate în evidență frumusețea trăsăturilor tale feminine cu această bluză romantică cu imprimeu de fluture. Completează-ti ținutele cu jeanși, o fustă midi sau mini și niște accesorii în vogă.100% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

Bluză cu Dungi Subțiri

Bluză cu Dungi Subțiri

Această bluză cu dungi subțiri este un must have al sezonului. Construiește o ținută stilată cu o pereche de jeanși cu talie înaltă, această bluză si câteva accesorii în vogă.

Bluză Scurtă cu Volănașe

Bluză Scurtă cu Volănașe

Bluze
Poartă această bluză scurtă cu mânecă lungă și volănașe dacă vrei să ajungi în lumina reflectoarelor. Întregește-ți ținuta cu pantaloni cu talie înaltă și pantofi stilați.100% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.

BLUZE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI