answear.ro%20

Costume de baie croite in stil modern

Costume baie Roses & Leopard ( )

Costume baie Roses & Leopard ( )

Imprimeul leopard va fi si in acest an un must, iar in acesta vara se va trece la un alt nivel, leopard printul regasingu-se si pe costumele de baie.
Costumul de baie recomandat respecta intru totul tendintele momentului, atat sutienul cat si slipul fiind cu leopard print. Deosebit la acest costum de baie sunt trandafirii roz si verzi imprimati in zona superioara atat a sutienului, cat si a bikinilor, facand din acest costum de baie o piesa impresionanta.
Sutienul se prezinta fara bretele, reusind sa puna in evidenta intr-un mod placut formele impozante ale bustului. Bikinii sunt croiti in linii simple, legandu-se pe laterale cu o banda de culoare roz.Material: poliamida + elastan


Costume de baie Rosy ( )

Costume de baie Rosy ( )

Costume de baie /
Chiar si un costum de baie poate evidentia liniile frumos sculptate ale trupului tau, pentru ca pe plaja nu doar bronzul conteaza.
Este un costum de baie conceput din doua piese ce emana delicatete si senzualitate, remarcandu-se atat prin designul complex al sutienului, dar si prin combinatia dintre violet si negru.
Sutienul este croit in stil modern, remarcandu-se prin breteaua din zona frontala ce uneste cele doua bretele verticale ce leaga sutienul in zona din spate.
Slipul are baza larga, croit in stil clasic, mulandu-se usor pe corp, slipul iti va pune in evidenta formele posteriorului.Senzatia generala oferita de acest costum de baie este una placuta, facand din tine o aparitie sexy si senzuala.Material: poliamida + elastan

Alege din noua colectie de costume de baie femei,click aici

Costume de baie Ines ( )

Costume de baie Ines ( )

Costume de baie /
Vrei sa ai o aparitie eleganta si discreta chiar la plaja si chiar si atunci cand porti un costum de baie? Varianta ideala a fost si a ramas alegerea unui costum de baie cu aspect vintage.
Costumul de baie Ines este cel in care te vei simti confortabila intreaga zi la plaja. Este realizat cu un design clasic, cupele fiind de tip push-up, reusind sa ofere forma perfecta a sanilor. Pentru un plus de modernism, bretelele sunt subtiri, iar inchiderea se realizata in zona din spate a gatului. Iar atunci cand vrei sa emani un aer sexy, trebuie doar sa inlaturi bretele din fata.Slipul este croit in linii simple, luand cu usurinta formele posteriorului, punandu-ti astfel in evidenta toate zonele trupului.Material: nylon + spandex


Costume de baie Zebra ( )

Costume de baie Zebra ( )

Costume de baie /
Costumul de baie cu imprimeu tip zebra a fost, este si va ramane in trend pentru multa vreme. Pentru ca ofera un aspect elegant, incantator, va reusi de fiecare data sa te evidentiez intr-un mod placut. Chiar daca esti la plaja, trebuie sa te simti confortabila, iar costumul de baie tip zebra te va ajuta sa dispui de o senzatie de bine general.
Sutietul se prezinta cu o bretea care se trece pe dupa gat, inchiderea acestuia facandu-se la spate, prin clame metalice. Sutienul este de tip push-up, pentru a conferi sanilor o forma foarte placuta. Slipul vine cu design clasic, luand cu usurinta formele posteriorului. Cele doua piese iti vor oferi o alura sexy.Material: nylon + spandex


Costume baie Pippa Red ( )

Costume baie Pippa Red ( )

Costume de baie /
Desi e un obiect vestimentar minimalist, chiar si costumul de baie trebuie sa te reprezinte intrutotul. Costumul de baie Pippa Red este cel in care te vei simti extraordinar pe plaja. Este croit din tesatura matasoasa, cu suprafata moale, extrem de fin la atingere, aspectul general fiind unul premium.
Sutienul a fost croit cu un design modern, perfect pentru a-ti pune in evidenta formele trupului. Cupele se incruciseaza, reusind sa ofere o forma perfecta sanilor. Acestea se inchid la spate atat prin bretelele din zona gatului, cat si in zona de mijloc.Slipul este minimalist, cu snur pe laterale prins cu catarame metalice. Aspectul general oferit de acest costum de baie este unul foarte sey. Ideal pentru o vara fierbinte.Material: nylon + spandex


Costume de baie Sexy Stripes ( )

Costume de baie Sexy Stripes ( )

Costume de baie /
Fii o adevarata diva chiar si pe plaja imbracand un costum de baie care sa iti evidentieze formele trupului. In vara aceasta la mare se poarta dungile, iar acest costum de baie se va ridica la nivelul asteptarilor.
Un costum de baie realizat in nuante de blue, cu dungi inchise care reusesc sa iti evidentieze si mai mult formele trupului de invidiat. Cupele rotunde ale sutienului fac ca bustul sa fie bine pus in evidenta. In timp ce bikinii sunt de dimensiuni reduse, in partea superioara regasindu-se aceeasi banda de nuanta inchisa care invaluie si sutienul.Un costum de baie in care te vei simti sexy, provocatoare, dar fara ca efectul final sa fie unul mult pea indraznet.Material: poliamida + elastan

Alege din noua colectie de costume de baie femei,click aici

Costume baie Orange Leopard ( )

Costume baie Orange Leopard ( )

Costume de baie /
In vara aceasta trebuie sa fii in trend chiar si pe plaja sau atunci cand mergi sa te racoresti la piscina din oras. Iar trendul spune ca un costum de baie animal print este absolut necesar.
Costumul de baie recomandat se prezinta cu leopard print, o nuanta de orange mai aprinsa, perfecta pentru zilele toride de plaja, in care cu greu te vei desprinde de sezlongul tau.
Sutienul este realizat in linii rotunjite, pentru a evidentia formele bustului. Sutienul este sustinut de doua bretele subtiri discrete. Slipul imita perfect blana unui animal de prada, oferindu-ti o alura impozanta chiar si la plaja.Costum de baie croit din material moale, delicat cu pielea ta, ce te va insoti ori de cate ori doresti sa faci o baie in mare sau piscina.Material: poliamida + elastan


Costume de baie Maya ( )

Costume de baie Maya ( )

Costume de baie /
Chiar si la plaja poti fi o aparitie wow. Trebuie doar sa stii sa alegi costumul de baie potrivit si totul este rezolvat. Costumul de baie Costa Maya este cu siguranta o piesa vestimentara excelenta pentru a te face remarcata atunci cand iti faci aparitia pe plaja.Costum de baie realizat din doua piese, piesa de rezistenta fiind cu siguranta topul, un top aparte, ce acopera in intregime bustul, dar care este realizat in triunghiuri albe si negre, care va atrage cu usurinta atentia celor interesati.
Slipul este realizat in linii simple remarcandu-se prin benzile albe ce se despica pe laterale.Este un costum de baie cu un design aparte, pentru o persoana aparte.Material: poliamida + elastan


Costume de baie Caged ( )

Costume de baie Caged ( )

Costume de baie /
Piesele vestimentare care imbina aspectul vintage cu designul modern sunt la mare cautare in aceste timpuri. Nu puteau lipsi tocmai de pe plaja.
Iti recomandam costumul de baie Caged, realizat din doua piese, dintr-o singura culoare, negrul, pentru un plus de eleganta si senzualitate chiar si atunci cand esti la plaja.Sutienul este captusit, punandu-ti cu usurinta in evidenta formele bustului. Se inchide atat in zona centrala spate, cat si a gatului prin bretele subtiri ce trebuiesc legate.Slipul este piesa de rezistenta, aducand cel mai mult in prim-plan combinatia dintre clasic si modern. Clasicul este asigurat de talia inalta, in timp de modernul de zonele laterale, ce sunt acoperite doar de 5 benzi subtiri.Material: poliamida + elastan


Costume de baie Black Rope ( )

Costume de baie Black Rope ( )

Costume de baie /
Vara este anotimpul perfect pentru a petrece timp cat mai mult la tarmul marii. Iar pe marginea unei piscine este anotimpul perfect pentru petreceri. Pentru o petrecere la piscina ai nevoie de un costum de baie deosebit, care sa iti evidentieze formele trupului, care sa fie croit dupa un design modern, usor indraznet si provocator.
Costumul de baie Black Rope este cea mai buna alegere, fiind de culoare neagra, iti va oferi eleganta necesara unei petreceri la piscina. Topul este croit in linii simple, dimensiunile fiind aproximativ egale in zona bustului, inchizandu-se la spate atat in zona centrala, cat si in zona gatului. Pentru un plus de aspect, din zona superioara a sutienului se intind benzi subtiri.Slipul este realizat cu design simplist, facandu-se remarcat cu benzile subtiri de pe laterale.Material: poliamida + elastan

Alege din noua colectie de costume de baie femei,click aici

Costume de baie Alcina ( )

Costume de baie Alcina ( )

Costume de baie /
Vara aceasta, pe plaja, se poarta mixul dintre stilul vintage cu liniile moderne, rezultand costume de baie care atrag atentia. Este si cazul costumului de baie Alcina.Daca senzualitatea este punctul tau forte, atunci acest costum te poate reprezenta cel mai bine. Sutienul este fara bretele si fara legatura flexibila, in schimb, se remarca prin bretelele cusute de cupe, dar si prin cupele cu design modern, iesind in evidenta prin funda de mari dimensiuni.Cea mai vintage piesa este cu siguranta slipul, care a fost croit cu talie inalta, cu decupaje pe laterale, luand cu usurinta liniile trupului. Aspectul general este unul placut, usor senzual si sexy.Material: nylon + spandex


Costume baie Pink&Mint ( )

Costume baie Pink&Mint ( )

Costume de baie /
Vara este anotimpul culorilor. Natura bogata in nuante de verde, plaja bogata in culori ce se regasesc pe costumele de baie ale doamnelor si domnisoarelor.
Costumul de baie Pink&Mint este realizat din doua piese, sutien si bikini, facandu-se remarcat prin combinatia dintre verde menta si roz dulce, alaturi de negru, culoarea care ofera echilibru in orice tip de vestimentatie.
Cupele sutienului scot cu usurinta in evidenta formele bustului, fiind in forma triunghiulara, perfecta pentru a-ti face remarcata volumitatea sanilor.
Bikinii sunt croiti cu design clasic, verde in partea superioara si roz in zona inferioara, cu doua benzi negre pentru un aspect general modern si elegant.
Material: poliamida + elastan