fashiondays.ro

Rochii de banchet, rochii de ocazie!

Rochii de banchet, rochii de ocazie!

Sezonul banchetelor s-a deschis si toata lumea este in cautarea rochiei perfecte pentru o seara  speciala si atunci alegerea unei rochii pentru banchet sau bal de absolvire nu este o alegere deloc usoara.De ce? Pentru ca rochia dorita trebuie sa indeplineasca foarte multe criterii :) Trebuie sa ai un ochi bine format si o idee despre conformatia ta si ce anume te avantajeaza. Daca iei in considerare si culoarea pielii si a irisului, cu atat mai bine pentru vei alege rochii care te scot in evidenta. Inafara de aceste constrangeri de natura practica, posibil sa ai si constrangeri legate de buget. :)In plus, ai vrea sa fie in tendinte, sa se potriveasca cu tematica si locatia aleasa pentru banchet sau bal dar si sa fie versatila, doar nu ai de gand sa o porti o singura data. Nu este de mirare ca fetele petrec zile intregi,chiar luni intregi  la cumparaturi si se uita pe sute de poze inainte sa aleaga rochia perfecta.

LaFemme s-a gandit sa iti dea o mana de ajutor si sa iti prezinte mai multe rochii de banchet.

Rochii de seara  pentru banchet ,rochii de  bal

Modelele de rochii scurte sunt practice, desi pot fi foarte sofisticate. Iti ofera acea libertate in miscare si posibilitatea de a dansa intreaga noapte fara sa iti faci griji ca vei calca pe trena. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand alegi o rochie scurta pentru banchet sau bal este sa te interesezi din timp de locatie si codul vestimentar. Intreaba-ti colegele si prietenele ce au de gand sa poarte. Vrei sa fii in tandem cu ceilalti participanti dar un pic mai stralucitoare.Atunci cea mai inspirata alegere  poate fi o rochie scurta din dantela.

rochie_neagra_cu_dantela_6w2687b

 Nu esti sigura pe un anumit cod vestimentar? Organizatorii sau colegele tale nu ti-au oferit raspunsuri multumitoare? Rochiile negre scurte ,eternele rochii negre,LBD sunt alegerea ideala pentru banchet sau bal atunci cand nu te poti decide ce sa porti pentru ca nu ai cum sa gresesti cu o rochie negra si in plus iti subtiaza silueta si se potrivesc de minune fetelor mai scunde, dand impresia unei siluete lungi. Dar si rochiile negre scurte vin in numeroase modele si va trebui sa tii cont de conformatia ta. Rochia cu peplum poate avantaja o silueta androgina dand impresia de forme, rochia stransa pe bust si cu fusta larga poate ascunde o silueta de tip para.

Mai jos aveti o rochie neagra cu strasuri,eleganta,fina care poti sa o folosesti dupa aceea si alte evenimente

rochie_neagra_cu_strasuri_decolteu_15959

Pentru ca aminteam de dantela, aceasta ramane o optiune viabila pentru banchet sau pentru balul de absolvire. Feminina, eleganta, uneori chiar sublima, dantela poate acoperi integral rochia sau ii poate da un plus de farmec prin detalii strategic alese. In acelasi timp, alegerea unei rochii din dantela pentru banchet sau bal poate fi o alegere delicata prin prisma calitatii. Sub nicio forma nu vei vrea ca rochia aleasa sa fie confundata cu vechea perdea a bunicii. Trebuie sa iti formezi ochiul astfel incat sa faca diferenta dintre o rochie ieftina care arata ieftin si o rochie scumpa care arata tot ieftin.Atunci cu siguranta rochia rosie de dantela este alegerea ideala si cu siguranta te vei simti printesa pentru o seara.

rochie_rosie_lunga_din_dantela_hm1690r_1

Daca vrei sa sclipesti la propriu, alege o rochie lunga rosie de banchet cu paiete.Paietele au fost mereu la moda si dau rochiei o stralucire aparte iar daca ne gandim ca rochia aleasa este si rosie atunci cu siguranta vei fi vedeta balului.:) Aceste rochii de banchet lungi sunt care mai de care mai sofisticate. Daca acesta este codul evenimentului organizat de institutia ta, atunci permite-ti sa fii extravaganta imbracand o rochie de lux in care materialul de calitate si croiul actual se imbine perfect.

LaFemme va recomanda pentru banchet rochia rosie lunga cu paiete.
 
2_7

Este foarte important sa alegi culoarea rochiei nu numai in functie de tendintele actuale. Culorile neutre (alb, negru, Nude) sau culorile metalice (argintiu si auriu) vor arata bine pe orice tip de piele. Alte culori vor arata mai bine pe tine decat altele. Incearca culori deschise sau pastel daca ai pielea deschisa la culoare: alb, albastru oceanic, coral, zmeura / mandarina deschisa, sampanie sunt doar cateva optiuni propuse. Cand pielea ta este mai inchisa la culoare poti purta culori puternice de tipul oranjului electric, verde smarald, rosu rubiniu sau somon.

Mai jos aveti o rochie cu strasuri,midi foarte sofisticata.

rochie_somon_cu_strasuri_5279s

 Daca esti constrasa de buget vei cauta rochii de banchet ieftine. In acest sens am cateva recomandari pentru tine. Prima solutie, si cea mai la indemana este de a vana reducerile si sa iti cumperia modelul dorit din timp, poate chiar cu un sezon inainte. In magazinele fizice nu vei gasi marfa din sezoanele trecute, insa pe internet da. Magazinele online pastreaza modele la reduceri atat vreme cat se gasesc in stoc. Cand faci o comanda online ordoneaza rezultatele dupa pret. Este posibil sa gasesti rochii de seara la preturi extraordinare LaFemme la rubrica Outlet are modele de rochii de seara la preturi fara concurenta .. Daca nu esti sigura ca modelul ales este sau nu in tendinte, mizeaza pe un croi simplu si pe culori clasice.

Mai jos aveto o rochie stralucitoare cu paiete la pretul de 65 lei.Clar,merita investitia .


rochie_neagra_petrecuta_cu_paiete_1325n

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2015/04/rochii-de-banchetrochii-de-balrochii-de-ocazie/