answear.ro%20

Rochii sexy Colectia Famevogue

Rochie Mini cu Inserţii Transparente

Rochie Mini cu Inserţii Transparente

Atrage toate privirile purtând această rochie mulată cu inserții transparente. Întregește-ți ținuta super-elegantă cu stiletto sau sandale cu toc și o poșetă glamoroasă. 90% poliester 10% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.






Rochie Imprimeu Baroc

Rochie Imprimeu Baroc

Rochii sexy
Te vei îndrăgosti de această rochie cu imprimeu baroc stil A-line. Oferă un aspect glamoros ținutei tale cu pantofi stiletto, sandale cu toc sau platformă respectiv bijuterii rafinate. 85% poliester 15% bumbac. Spălare manuală, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.



 
Rochie A-line Statement

Rochie A-line Statement

Rochii sexy
Această rochie A-line cu guler ornat oferă un aer elegant și ultra-feminin ținutei tale. Pentru un look casual completează-ți rochița cu sandale plate iar pentru o ținută formală optează pentru pantofi sau sandale cu toc. 90% poliester 10% elastan. Spălare manuală, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.





Rochie Florală Fără Bretele

Rochie Florală Fără Bretele

Rochii sexy
Intră ȋn atmosfera petrecerilor purtând această rochie florală fără bretele. Alege ca accesorii stiletto sau o pereche de sandale plate sau cu toc. 40% latex 60% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.





Rochie Înflorată cu Fundiţă

Rochie Înflorată cu Fundiţă

Rochii sexy
Poartă această rochiță cu imprimeuri florale, bretele groase și o secțiune decupată în zona bustierei la o plimbare sau la o petrecere de vară. Întregește-ți ținuta casual cu sandale sau balerini iar ținuta de seară cu o pereche de stiletto sau sandale cu platformă. 95% vâscoză 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.




Rochie cu Inserţii de Piele Ecologică

Rochie cu Inserţii de Piele Ecologică

Rochii sexy
Fii mândră de silueta ta şi poartă această rochie cu inserţii de piele ecologică şi fermoar la spate. Completează-ţi ţinuta cu botine, pantofi cu toc şi o geantă superbă. 95% poliester, 5% elastan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.


Alege din colectia de Rochii sexy,click aici


Rochie Mini cu Mânecă Lungă și Dantelă

Rochie Mini cu Mânecă Lungă și Dantelă

Rochii sexy
Adoptă un stil mai rafinat și poartă această rochie mini cu mânecă lungă și dantelă la evenimente speciale. Alege accesorii sofisticate precum sandalele și pantofii cu toc sau platformă. 15% lână, 35% vâscoză, 25% modal, 25% poliamidă. Spălare în mașină la 40° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.




Rochie Mulată cu Fermoar

Rochie Mulată cu Fermoar

Rochii sexy
În sezonul petrecerilor vei avea nevoie de o astfel de rochie mulată cu mânecă lungă și fermoar. Accesorizează-ți ținuta cu botine sau pantofi cu toc respectiv bijuterii clasice sau mai extravagante. 20% bumbac, 80% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.





Rochie Neagră cu Mânecă Scurtă

Rochie Neagră cu Mânecă Scurtă

Rochii sexy
Arată sexy și elegantă purtând această rochie cu colier auriu pe decolteu la un eveniment special sau în club. Accesorizează-ți ținuta rafinată cu o pereche de stiletto și o poșetuță sau un plic elegant. 100% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.





Rochie Elegantă cu Fire Strălucitoare

Rochie Elegantă cu Fire Strălucitoare

Rochii sexy
Îți plac ținutele clasice și versatile? Poartă această rochie elegantă cu fire strălucitoare la o petrecere sau la un eveniment special. Completează-ți rochița cu o pereche de stiletto, bijuterii discrete și o poșetă sofisticată. 65% bumbac, 35% poliester. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.




Rochie Mini Imitație de Piele

Rochie Mini Imitație de Piele

Nu știi cu ce să te îmbraci la următoarea petrecere în club? Optează pentru această rochie mini din piele ecologică care poate fi completată cu un blazer, o jachetă din denim sau o cămașă legată în jurul taliei. Alege accesoriile precum botinele, cizmele sau stiletto-urile în funcție de preferințele tale. 100% poliurethan. Spălare în mașină la 30° de grade, nu folosiți înălbitor, evitați uscarea prin centrifugare.



Rochie Mulată cu Imprimeu Floral

Rochie Mulată cu Imprimeu Floral

Rochii sexy
Această rochie mulată cu imprimeu floral radiază senzualitate și romantism. Accesorizează ținuta cu stiletto sau sandale cu tocuri și o poșetă elegantă.