answear.ro%20

Sandale Ecco pentru femei

Sandale dama piele maro coniac Owen

Sandale dama piele maro coniac Owen


Soarele de afara ne indeamna sa ne imbracam  din ce in ce mai subtire si sa trecem la sandalute.

Sandalele business cu toc asortate la o tinuta femenina iti vor oferi incredere si confort in sedinte si intalniri. ECCO iti prezinta o colectie rafinata, dar vesela, de sandale business, cu toc sau fara.

Sandale dama piele maro coniac Owen, clasice, confectionate din piele, sunt prevazute cu toc inalt 90 mm si barete. Aceste sandale business se asorteaza la rochite, fuste, dar si la pantaloni tip pana.



Sandale Oita

Sandale Oita


Sandale Oita, elegante din piele nubuc de culoare rosie. Sunt prevazute cu toc mediu  70 mm, potrivite pentru a fi purtate zilnic, oferindu-ti confortul de care ai nevoie.







Sandale verzi din piele nubuc Odense

Sandale verzi din piele nubuc Odense


Sandalele business fara toc sunt  o alegere inteligenta pentru zilele in care programul nu iti permite sa te incalti cu o pereche de sandale cu toc Pentru a contribui la rezolvarea acestei dileme, ECCO iti prezinta o colectie vesela de sandale business fara toc.

Sandale verzi din piele nubuc Odense, iti ofera un mers relaxant. Cu aceste sandale colorate va veti bucura de fiecare zi de vara.



Sandale ECCO rosii din piele lacuita cu talpa joasa

 

Sandale ECCO rosii din piele lacuita cu talpa joasa

Sandale ECCO rosii din piele lacuita cu talpa joasa ofera confortul maxim in timpul mersului. Aceste sandale sic vor fi tot timpul in tendintele modei, putand fi purtate la fuste, pantaloni si pantaloni scurti.


Sandalele ECCO iti vor oferi un aspect femenin si confort maxim!

Vezi colectia de Sandale Dama piele| Modele business | click aici


Sandale casual Sculptured 65 cu toc

Sandale casual Sculptured 65 cu toc


Nu te mai poti desparti de sandalele casual si intelegem perfect motivele tale. Sandalele in stil casual sunt moderne,femenine, comode, disponibile in diverse modele si culori. Daca doresti sa te simti confortabil pe parcursul intregei zile ai sanse sa-ti asortezi orice tinuta cu sandalele casual.

Ecco-shoes iti ofera o gama  variata de sandale casual cu platforma, cu toc sau fara toc, alege-ti  modelele preferate de sandale casual  si bucura-te de confortul pe care acestea ti-l ofera.

Sandale casual Sculptured 65 cu toc pentru dama confectionate din piele de culoare rosie prevazute cu barete, ofera un confort sporit  intr-o zi calduroasa de vara.



Sandalele ECCO Adora cu platforma

Sandalele ECCO Adora cu platforma 

sunt  confectionate din piele neteda de culoare neagra. Sunt usoare, confortabile si respira in mod natural. Cu aceste sandale confortabile, mersul va fi o placere.




Vezi oferta de Sandale click aici



Sandale ECCO Sculptured Sign

Sandale ECCO Sculptured Sign 

sunt confortabile datorita formei  anatomice, talpa direct injectata asigura flexibilitatea si confortul necesar. Se potrivesc atat pentru o rochita cat si pentru un pantalon.








Sandalele HILL Move

 Sandalele HILL Move

sunt foarte practice , ofer aconfort sporit, fiind ideale pentru a fi purtate intreaga zi. Talpa este foarte usoara este flexibila si aderenta. Aceste sandale ECCO pot fi purtate atat la tinute casual, cat si la tinute sport.




Vezi oferta de Sandale click aici


Sandalele Flash

Sandalele Flash

Pentru confortul maxim Sandalele Flash sunt confectionate din piele moale si talpa injectata. Aceste sandale sunt moi, usoare si flexibile. Se potrivesc perfect la tinute casual.


Ofera-ti confortul maxim in sandalele ECCO!