answear.ro%20

Balerini şi sandale ECCO Dress Comfort

balerini_si_sandale_ECCO_Dress_Comfort_1

Colecţia ECCO Dress Comfort, realizată cu tehnologia de injecţie directă, este creată special pentru a fi purtată pe tot parcursul anului şi cu orice ocazie, astfel încât tu să arăţi minunat şi să te simţi şi mai minunat, de dimineaţa până seară!

Noua colectie de balerini si sandale ECCO Dress Comfort


Cu balerinii ECCO Touch 15 în picioare, poţi să-ţi iei adio de la dilemele vestimentare cu care vine de obicei primăvară. Sunt destul de eleganţi pentru a se încadra perfect în dress code-ul de birou, dar îi poţi păstra în picioare şi când ieşi de la muncă şi pleci în oraş să te întâlneşti cu prietenii. În plus, sunt uşori şi flexibili, atât de confortabili încât îţi vei dori să îi porţi peste tot!


balerini_si_sandale_ECCO_Dress_Comfort_2

Sandalele ECCO Touch 25 S sunt pe cât de uşor de purtat, pe atât de uşor de asortat. Încalţă-le şi te vei simţi relaxată întreaga zi, întrucât aceste sandale moderne sunt confecţionate din piele naturală, branţul amortizează şi asigură confort, iar talpa uşoară şi flexibilă asigură stabilitate la fiecare pas.

Detaliile metalice contrastează plăcut cu nuanţa delicată de roz trandafiriu, iar designul feminin se potriveşte cu orice fel de vestimentaţie, de la fuste şi rochii, la pantaloni lungi sau scurţi. ECCO 25 S vor deveni sandalele tale preferate pentru city break-uri relaxante, plimbări lungi pe plajă sau orice ieşire în oraş într-o zi însorită.


balerini_si_sandale_ECCO_Dress_Comfort_3

Nu vei găsi încălţăminte mai potrivită pentru vara aceasta decât sandalele ECCO Touch 45 WS! Sunt elegante şi moderne, uşoare şi flexibile, iar platforma super confortabilă alungeşte piciorul, creând o siluetă feminină potrivită atât pentru ţinutele de birou, cât şi pentru cele de petrecere. Varianta modernă a sandalelor-platformă, ECCO TOUCH 45 WS arată perfect în combinaţie cu rochii de vară vaporoase sau cu pantaloni scurţi, clasici.

Descoperă cele mai chic sandale ale sezonului în noua colecţie ECCO Dress Comfort!


Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/noua-colectie-de-balerini-si-sandale-ecco-dress-comfort/