fashiondays.ro

Camasi Barbati | Slim & Casual

Cămașă_Bărbați_slim_fit_Catalin_Botezatu_1

Cămașă Bărbați slim-fit 

Noile Cămăşi
O cămașă slim-fit cu toate atributele unui produs de brand, cu stil de designer: broderie pe fir de mătase in contrast, nasturi personalizați, etichete personalizate de țesătură, de linie slim-fit, de mărime și de individualizare cu sigla creatorului. Cea mai puternică personalizare o reprezintă însă materialul, croiul și linia cămășii. E o cămașă ajustată pe corp, ideală pentru un look îndrăzneț si fashion forward. Este extrem de versatilă, putând fi purtată la absolut orice și în absolut în orice combinație, atât ziua, cât și seara, de la blugi până la pantalonul de stofa.Noutatea acestui model este folosirea unei a trei culori in contrast pentru butoniere si broderie. Fabricată dintr-un bumbac special, tratat termic, din categoria warp premium, ceea ce îi conferă o serie de caracteristici deosebite: o strălucire elegantă când este expusă la soare, excelente proprietăți termice, confort, rezistență în timp, finețe remarcabilă și o senzație plăcută la atingere. Ușor de călcat și de spălat. Un produs fabricat integral în România, din materiale de calitate superioară. Compozitie : 100% bumbac



Cămașă_Bărbați_slim_fit_Catalin_Botezatu_2

Camasa barbati smart 

Cămăşi
O cămaşă pentru barbati smart casual potrivită pentru o ţinută de vară, foarte fashion. Cămaşa este slim, având manşeta, gulerul şi broderia în contrast pe culori de trend, sau ton in ton, iar nasturii sunt dispuşi doi cate doi. Mâneca e prevazută cu o lentă pentru a facilita purtarea cămăşii în varianta cu mânecă scurtă, fiind o alegere stilata. Mărimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Un produs fabricat integral în România, din materiale de calitate superioară. Compoziţie: 100% bumbac 

Alege din colectia de camasi, click aici

Cămașă_Bărbați_slim_fit_Catalin_Botezatu_3

Camasa Barbati 

Cămăşi
Acest model de camasa casual constituie o combinatie reusita de carouri cu detalii uni albe si este fara indoiala o alegere necomplicata, permisiva si lejera pentru orice moment al zilei. Camasa are brodata pe piept emblema CB. Sfaturi pentru intretinere: se spala la masina la 30C, se calca usor, nu se usuca la masina. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac. 


Cămașă_Bărbați_slim_fit_Catalin_Botezatu_4

Camasa barbati Clock shirt 


Noile Cămăşi


Clock shirt-ul este camasa care iti da posibilitatea sa iti pui in evidenta ceasul, dar in acelasi timp, iti ofera posibilitatea sa il privesti fara a mai fi nevoit sa iti ridici manseta. Este o camasa eleganta, tip business, dar si plina de fantezie. Croiul camasii este slim fit. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester.



Camasi barbati de marca 
 
Cămășile bărbătești concepute de Cătălin Botezatu au fost gândite pentru a te elibera de tendințe și de tot ce este trecător. Ele vor fi întotdeauna la modă și vor purta pretutindeni amprenta personalității tale, indiferent de situație, de anotimp sau de loc. Sunt cămăși de firmă, cu stil de designer, transpuse în modele și tonalități diferite, de la cele de lux sau gală, la cele bussines sau dimpotrivă, casual ori cu un aer sleazy sau relaxat. Cu excepția celor din in, sunt fabricate din bumbac easy – to – iron, silky touch, easy – to – care, bumbac tratat termic, bumbac warp premium. Poartă o cămașă unică și elegantă, cu guler italian sau clasic, franțuzesc cu colț ascuțit sau rotunjit ori two buttons! 

Alege din colectia de camasi, click aici