fashiondays.ro

Noile sandale ECCO Cruise

noile_sandale_ECCO_Cruise_1

Unele aventuri încep la picioarele tale, cu încălţămintea potrivită. Iar încălţămintea potrivită pentru această vară este ECCO Cruise!

Toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise

Vremea caldă înseamnă mai multe călătorii, vacanţe şi excursii. De la drumeţii pe timp de zi la plimbări de-a lungul plajei, sandalele ECCO Cruise te poartă peste tot, oferindu-ţi un confort de neegalat de dimineaţa până seara.

Concepute special pentru aventurile şi excursiile în aer liber, atât pe uscat, cât si pe apă, ECCO Cruise sunt cu siguranţă sandalele pe care le poţi lua cu tine oriunde în această vară!  Cu ECCO Cruise în picioare te poţi bucura de toate plăcerile activităţilor în aer liber, pentru că îţi vei simţi picioarele în siguranţă, relaxate şi ferite de căldură şi transpiraţie.


noile_sandale_ECCO_Cruise_2

ECCO Cruise nu sunt niste simple sandale, ci sandale atletice multifuncţionale, capabile să îţi ofere maximum de confort în orice condiţii şi pe orice fel de teren, inclusiv în apă.

Talpa flexibilă şi aderentă pe orice tip de suprafaţă este prevăzută cu o spumă antibacteriană care păstrează picioarele uscate şi sănătoase. Fie că păşeşti pe nisip, ciment, stânci, iarbă sau prin apă, picioarele tale vor avea stabilitate şi suport la fiecare pas, graţie tehnologiei RECEPTOR pentru confort remarcabil, precum şi sistemelor de fixare şi ajustare rapidă şi tălpii direct injectate, care garantează confort maxim şi prelungit.


 noile_sandale_ECCO_Cruise_3

În plus, sandalele ECCO Cruise arată super chic, având un design sportiv, stilat, combinaţii cromatice de efect şi o talpă care iese în evidenţă nu numai prin flexibilitate şi funcţionalitate, ci şi prin forma inedită. Sunt confecţionate din piele naturală sau din material textil care se usucă foarte repede, astfel încât ai libertatea de a-ţi alege modelul care se potriveşte cel mai bine stilului tău vestimentar şi activităţilor pe care le preferi.

Orice vrei să faci, oriunde vrei să mergi, alege sandalele capabile să te ducă acolo. Vara aceasta, toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise!


Descoperă întreaga colecţie de sandale ECCO vară 2015 pentru femei şi pentru bărbaţi!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/toate-aventurile-sunt-posibile-cu-noile-sandale-ecco-cruise/