fashiondays.ro

Pantalonii eleganti in nuante vesele

Pantalonii eleganti de dama in nuante vesele

Primavara aceasta, fa cunoscuta starea ta de spirit tuturor! Daca nu ti-ai revizuit inca garderoba de primavara, este timpul sa creezi un echilibru intre atitudinea ta si vremea de afara. A continua sa porti pantalonii de iarna in culori monotone inseamna sa nu te integrezi in peisajul vesel care acum incepe sa se contureze. De aceea, renunta la jeansii de iarna, si inlocuieste-i cu cele mai frumoase modele de pantaloni eleganti de dama in culori de primavara!

Ultima noastra colectie de primavara este inspirata de culoare, eleganta, rafinament si fericirea de a fi, iar obiectele vestimentare create iti sunt destinate tie, femeii active, dinamice si independente, care nu uita niciodata sa fie moderna, delicata si stilata. Pentru ca trecem printr-un sezon al schimbarii, dorim sa te ajutam sa depasesti cu brio perioada in care trebuie sa iti revizuiesti garderoba, sa decizi ce anume pastrezi pentru lunile urmatoare, la ce e cazul sa renunti, si ce piese vestimentare mai adaugi astfel incat sa fii in acord cu tendintele si cu vremea de afara.

De aceea, un must have al lunii martie sunt pantalonii eleganti de dama, care pot fi purtati in cele mai diverse imprejurari, si care iti aduc un plus de farmec datorita culorilor de primavara care iti inveselesc orice aparitie. Acum, poate mai mult ca oricand, ai ocazia sa iesi in evidenta prin tinute stilate, care sa reflecte starea ta interioara si entuziasmul faptului ca, de acum, putem sa ne bucuram din ce in ce mai mult de soare. Acestea sunt si motivele pentru care, in ultima noastra colectie, ti-am pregatit doua modele de pantaloni eleganti de dama in culori de primavara:

Pantalonii eleganti de dama intr-o nuanta dulce si vesela de somon sunt optiunea ideala pentru acest sezon, indiferent de momentul sau evenimentul la care alegi sa ii porti. Confectionati din brocart, pantalonii de dama pot fi purtati fie in cadrul unei tinute casual chic, cat si al unei tinute elegante. Totul depinde de felul in care tu alegi sa ii combini cu alte piese vestimentare si sa ii accesorizezi, in functie de nevoi si imaginatie. In combinatie cu o bluza simpla si o pereche de ghete joase de primavara, vei obtine un look casual cat se poate de interesant si vesel, cu ajutorul caruia vei surprinde. Vrei sa porti pantalonii de dama in cadrul unei tinute elegante? Nimic mai simplu! Imbraca-i cu o bluza eleganta, o pereche de pantofi sau sandale cu toc, o geanta-plic si niste accesorii finute si subtile, si vei straluci la cele mai speciale evenimente!

pantaloni-eleganti-de-dama

Daca preferi culorile mai reci, iti recomandam pantalonii eleganti de dama in tonuri vibrante si vesele de turcoaz. Confectionati din brocart, pantalonii impresioneaza prin delicatetea croiului, prin simplitatea liniilor si atentia deosebita acordata detaliilor. Versatilitatea este una dintre caracteristicile esentiale ale pantalonilor de dama turcoaz, astfel ca poti sa ii porti atat la birou, cat si la o simpla iesire in oras, accesorizati cu incaltaminte fara toc, casual, sau la o ocazie speciala, daca ii porti in combinatie cu cu pantofi cu toc inalt, bluza sau camasa eleganta si accesorii pe masura.


pantaloni-eleganti-de-dama 

Indiferent daca alegi sa ii porti in stilul casual sau pentru o ocazie speciala, pantalonii de dama eleganti din noua colectie Miss Grey sunt un must-have al acestui sezon! 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/ro/blog/pantaloni-eleganti-de-dama-in-culori-de-primavara