fashiondays.ro

Rochia asimetrica neagra

rochia_asimetrica_neagra

Femeia dinamica si activa este in permanenta la curent cu noutatile in moda. Ea nu uita niciodata sa surprinda, nici macar atunci cand timpul ei este limitat. Pentru ea, exista rochia asimetrica neagra ce poate fi purtata in cel putin doua stiluri diferite, in functie de nevoi.

Spiritul practic este una dintre caracteristicile esentiale ale femeii secolului XXI. Daca astazi ne confruntam cu o diminuare a timpului personal din ce in ce mai accentuata, asta nu inseamna ca trebuie sa nu ne mai preocupam de felul in care aratam, pentru ca prima impresie se formeaza pe baza vestimentatiei noastre. Cu ajutorul ei, transmitem informatii subtile despre personalitatea noastra si, in unele situatii, aceasta prima impresie poate fi vitala. De aceea, obiectele vestimentare trebuie adaptate nu numai la tendintele din moda, conturate de catre designerii internationali, ci si la nevoile personale ale purtatorilor - prin urmare, confectiile textile de azi trebuie sa se raporteze la timpul personal limitat si la situatiile in care femeile au nevoie de anumite piese evstimentare.

Acesta este si motivul pentru care am creat o rochie asimetrica neagra foarte versatila, care poate fi purtata in cel putin doua ipostaze, in stiluri complet diferite si care te vor face sa arati spectaculos. Daca ai nevoie de o tinuta eleganta pentru un eveniment, alege o rochie pe care sa o poti purta si intr-o zi obisnuita, si sa iti mentii o imagine chic si moderna.


rochie-asimetrica-neagra
Rochia asimetrica neagra Inna poate fi purtata in combiantie cu accesorii si pantofi eleganti, astfel incat sa obtii o imagine deosebit de eleganta, potrivita pentru un eveniment de ocazie. Accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc inalt, cu cercei, colier si o coafura eleganta, si vei obtine o imagine mai mult decat potrivita pentru o ocazie speciala. Vei atrage atentia prin simplitatea tinutei tale, dar si prin design-ul indraznet si modern. 

Confectionata din bumbac, rochia asimetrica neagra se poate transforma foarte usor intr-o rochie casual, daca alegi sa o porti cu o pereche de pantofi sport si o jacheta de primavara. ochelarii de soare, colantii, coafura lejera si o geanta sport sunt elemente de care te poti folosi pentru construirea unui outfit casual chic foarte original si in acord cu primavara. Simplu de purtat si accesorizat, rochia asimetrica neagra este ideala pentru sezonul de primavara. Alege-o, si contruieste-ti cele mai frumoase outfituri chic de primavara. 

Achizitioneaza-ti rochia asimetrica neagra la un pret atragator, direct din categoria Exclusiv Online. Pentru ca suntem atenti la nevoile tale, si ne dorim sa fii in permanenta frumoasa!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/ro/blog/rochia-asimetrica-neagra-2-idei-de-tinute