dyfashion.ro

Pantofi cu toc şi balerini ECCO

Pantofi_cu_toc_şi_balerini_ECCO

Trend alert: Se poartă animal print!

De câteva sezoane încoace, animal print se menţine în topul tendinţelor fashion şi nu există mod mai simplu şi mai elegant de a-l purta decât alegând un accesoriu stylish cu imprimeu animal.

Pantofii cu toc ECCO Tunis sunt perfecţi pentru ocaziile când îţi doreşti să faci impresie prin simpla apariţie. Sunt confecţionaţi din blană naturală de vacă cu design de imprimeu zebră, ceea ce îi face uşor de asortat din punct de vedere cromatic cu restul ţinutei.

Tocul elegant este înalt de 85 mm, dar extrem de confortabil, întrucât talpa e prevăzută cu o platformă de 10 mm care permite piciorului să se mişte natural şi confortabil. Vei arăta senzual şi vei putea păşi graţios către orice petrecere sau întâlnire romantică!

Trend alert Se poarta animal print_1

Dacă preferi încălţămintea fără toc, balerinii ECCO Perth îţi vor asigura acelaşi look trendy şi exclusivist. Confecţionaţi din păr natural de viţel cu imprimeu de tip zebră, aceşti balerini sunt foarte confortabili şi flexibili, oferindu-ţi libertate maximă de mişcare.

Asortează-i la un costum office monocromatic, sau la orice ţinută care include pantaloni eleganţi, clasici, şi vei arăta ca desprinsă dintr-un catalog de modă.

Descoperă întreaga colecţie de pantofi cu toc şi balerini ECCO pentru primăvară-vară 2015!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/trend-alert-se-poarta-animal-print/