fashiondays.ro

Poarta un top scurt vara aceasta



Sezonul acesta se poarta topul scurt sub forma unei bluze deasupra buricului sau a unei bustiere. Trendul este unul cat se poate de feminin si se pare ca ne forteaza sa mergem din ce in ce mai des la sala. Sunt avantajate mai multe tipuri de siluete deci nu trebuie sa intram in panica. In principal trebuie sa stim ca topurile scurte sunt in mare voga vara aceasta.Desi trendul exista deja de doua sezoane, creatorii de moda au venit cu imbunatatiri semnificative prin imprimeuri diverse, scrisuri, aplicatii de tot felul si culori bizare.

Fie ca sunt cu maneca scurta sau trei sferturi, simple sau cu printuri, cert e ca se poarta si trebuie sa fim in pas cu moda.Daca nu te-ai ocupat in ultimul timp de tonifierea abdomenului, sunt destul de multe solutii pentru a arata excelent. Cel mai potrivit ar fi sa combini topurile scurte cu o pereche de pantaloni sau o fusta cu talia inalta, care nu iti dezvaluie zonele nelucrate. Ocaziile in care putem purta un astfel de top tine foarte mult de felul in care il asortam cu restul tinutei.

Idei de tinute cu topuri scurte:
-Pentru o zi la birou poti purta un top scurt combinat cu un compleu elegant, cu o croiala clasica. Mai exact un sacou si o pereche de pantaloni cu talia inalta. Poti alege spre exemplu un top uni de culoare bleumarin, un compleu simplu alb si o pereche de pantofi stiletto. Adauga un accesoriu simplu cum ar fi un ceas sau un lant discret la gat si esti gata de plecare.
O alta tinuta office poate fi compusa dintr-un top scurt cu maneca trei sferturi, o pereche de pantaloni lungi usor evazati si tocuri.

-Daca iti doresti o tinuta casual foarte comoda e la fel de simplu. Poarta topul cu o pereche de blugi tip boyfriend si adidasi .Poti de asemenea sa te joci cu accesoriile si vei arata minunat.

-Pentru a obtine un look casual foarte feminin topurile acestea se imbina perfect cu fustele largi. Alege un top scurt alb simplu, o fusta din tull sau dintr-un material imprimat foarte colorat si o pereche de balerini. La fel poti alege sa iti accesorizezi tinuta cu un colier si te vei simtii extraordinar intreaga zi.

-Topul scurt sau crop topul se poate purta si seara. Alege un top scurt elegant pe care sa il completezi cu o fusta creion si o pereche de pantofi stiletto. La aceasta tinuta trebuie sa ai in vedere lungimea fustei, care nu trebuie sa fie niciodata scurta.

  Top scurt

Sursa articol:
https://missgrey.ro/ro/blog/top-scurt