fashiondays.ro

Rochii care se poarta in 2015!

Rochii_care_se_poarta_in-2015_1

Multe domnisoare nu pot trai fara fuste, rochii sau sarafane. Din acest motiv ele se intreaba ce rochii sunt in voga primavara 2015. Pentru a putea raspunde in detalii, recomandam sa faceti cunostinta cu numeroase si diverse colectii ale unor designeri cu renume.

In această primavara, asigurati-va ca acordati o atentie deosebita rochiilor feminine pe talie, precum și opusele lor – robele. În moda sunt din nou rochiile decoltate, precum și rochiile-tricou, care vor sublinia frumusetea corpului feminin. Pentru fanii stilului retro și a tinutelor de cocktail, designerii s-au straduit si au prezentat o varietate de colectii care vor fi apreciate de sexul frumos.
Pe talie

În acest sezon, in moda este feminitate și, prin urmare, rochiile pe talie sunt ceea ce aveți nevoie. Multi designeri sunt fericiti sa prezinte astfel de rochii în colecțiile lor de primăvară. Astfel, de exemplu, Emilia Wickstead Bally a prezentat rochii destul de lungi, cu talie accentuata. O rochie frumoasa, transparenta cu croiala stramta poate fi vazut in prezentarile de moda ale casei de moda Boss. Aceste rochii sunt de cele mai multe ori alese de fetele care preferă clasicul și siluetele delicate feminine.

Rochii sac

În acest an, ar trebui sa acordati atentie la rochii destul de largi si rochii sac pentru primăvara 2015. Anume aceasta silueta a inspirat multi designeri de a crea modele incredibil de frumoase și elegante. Rochii sac vaporoase au fost observate la Angelos Bratis, Chloe, Alexis Mabille. Optiuni laconice și destul de interesante au fost prezentate in colectia designerului A. Detacher. Rochia cu franjuri și ghipura de la Alberta Ferretti va multumi mai multe fashioniste care apreciaza frumusetea, delicatetea si stilul.


Rochii_care_se_poarta_in-2015_2

Rochia camasa

Noile colectii de rochii primavara 2015 sunt nelipsite de rochiile simple camasa. Astfel de optiune va fi apreciata de cele care prefera croiala simpla si silueta dreapta. Modele scurte puteau fi vazute in prezentarile de moda ale lui Chloe si Alberta Ferretti. Modele de rochii mai lungi au prezentat designerii Loeve si Francesco Scognamiglio. Aceste rochii arata foarte delicat si cel mai bine accentueaza feminitatea si sexualtatea feminina. In aceasta primavara, anume rochiile camasa vor prezenta un interes enorm.



Rochii_care_se_poarta_in-2015_3

Rochia de cocktail

Printre varietatea de rochii pe care le puteți achiziționa în primăvara anului 2015 există si rochii elegante de cocktail. Antonio Marras, Dennis Basso a prezentat modele de rochii elegante si feminine, care accentuează perfect figura. Model scurt de rochie poate fi vazut la Alexis Mabille. Iar Alessandra Rich a prezentat o rochie semi transparenta, care avea trei rânduri de poale.



Rochii_care_se_poarta_in-2015_4

Sarafan

În aceasta primavara, la mare cautare vor fi sarafanele cu texturi usoare. Majoritatea designerilor aleg modele scurte, care permit dezgolirea discreta a picioarelor, de exemplu Blumarine, Alberta Ferretti. Modele mai lungi pot fi vazute in prezentarea de moda a lui Giambattista Valli.



Rochii_care_se_poarta_in-2015_5

Rochii tricotate

Rochiile la moda pentru primavara 2015 sunt foarte diverse și frumoase. Din colectiile de primavara nu puteau lipsi rochiile tricotate, care nu sunt numai plăcute la atingere, dar de asemenea, evidentiaza perfect stilul și formele perfecte ale posesoarei. Astfel de modele pot fi gasite în colectiile A. Detacher, Calvin Klein Collection, Moncler Gamme Rouge. Modelele acestora sunt atat tricotate simplu, cat si prin tricotare dantelata.



Rochii_care_se_poarta_in-2015_6

Rochii mini

Rochii scurte si incredibil de frumoase au fost prezentate in colectiile Fendi, Alberta Ferretti, Boss, Dennis Basso, Blumarine, A. Detacher. Astfel de rochii sunt perfecte pentru zilele insorite de primavara. Datorita modelului si stofei frumoase, rochiile mini arata luxos si sunt demne de fashioniste frumoase si stilate.


Rochii_care_se_poarta_in-2015_7

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/04/rochii-care-se-poarta-in-2015rochii-la-moda/