dyfashion.ro

Rochii de vara din material subtire

rochie-de-vara-1

Rochii rosii Robyn ( )

Rochii de vara, Rochii ieftine, Rochite /
Rochiile de vara au farmecul lor, acela de a reusi sa iti ofere o alura eleganta si fresh in acelasi timp. Rochia de vara Robyn este un obiect vestimentar absolut incantator. Realizata intr-o nuanta de rosu puternic, aceasta se remarca prin dimensiunile mini, dar, mai ales prin bulinele albe si prin decupajul de pe spate. Este un tip de rochie ce se potriveste atat cu petrecerile in aer liber, cat si pentru iesirile in club sau chiar pentru participarea la un eveniment mai deosebit.




Rochii_de_vara_Charms ( )

Rochii de vara Charms ( )

Rochii de vara, Rochite /
Vrei sa fii eleganta atunci cand imbraci o rochie de vara, cunoscuta in special pentru confortul pe care ti-l ofera. Rochia de vara Charms iti va oferi eleganta pe care o doresti, fiind croita in linii simple, cu bustul in V restrans, cu umerii goi, rochia fiind prinsa doar de doua benzi subtiri. Zona inferioara este usor largita, piesa de nuanta caisei remarcandu-se prin micile imprimeuri ce se regasesc pe toata suprafata.Culoare: apricose-black.Label: Charm´s.Material: 100% Polyester


OFERTA COMPLETA ROCHII DE VARA, CLICK AICI


Rochii_de_vara_Tiger ( )

Rochii de vara Tiger ( )

Rochii de vara, Rochite / / nu este in stoc
Imprimeul animal trece la un alt nivel, si anume, imprimarea chipului de tigru pe suprafata obiectului vestimentar. Rochia de vara Tiger este o piesa vestimentara cu atitudine, punctul forte fiind de departe chipul tigrului imprimat in zona frontala, cat si pe spate. De asemenea, rochia se mai remarca prin design-ul asimetric, fiind realizata cu o singura maneca larga, pe partea cealalta umarul fiind gol. Este o rochie realizata din material subtire, foarte fin la atingere. Se muleaza usor pe corp, evidentiindu-ti silueta trupului.




Rochii_de_vara_Luna ( )

Rochii de vara Luna ( )

Rochii de vara, Rochite /
Dantela alba a fost de mult un material deosebit si iata ca acest trend a revenit. Rochia de vara Luna este croita dintr-un material de tip dantela, transparent, captuseala fiind intr-o nuanta apropiata. Rochia de vara este larga, cu design clasic si simplist, remarcandu-se prin faptul ca dantela este mai lunga decat captuseala, oferind un aspect de usor mister si senzualitate pur feminina. Rochie ideala pentru petrecerile de vara.Color: white-beige.Label: Luna.Material: 95% Viscose- 5% Nylon.Made in Italy


Rochii_de_vara_Kate ( )

Rochii de vara Kate ( )

Rochii de vara, Rochite /
Vara, chiar si atunci cand mergi in club, trebuie sa dispui de o tinuta in care sa te poti misca in voie, iar rochia de vara Kate este obiectul vestimentar de care ai nevoie cu siguranta. Este o rochie lejera, usor larga, lasand corpul sa respire. Este realizata intr-o nuanta de roz deschis, remarcandu-se printr-o esarfa, un accesoriu chic, cat si prin cureaua metaliza din jurul soldurilor.





Rochii_de_vara_Adeline_roz ( )

Rochii de vara Adeline roz ( )

Rochii de vara, Rochite /
Rozul cald va fi una dintre nuantele cele mai apreciate in aceasta vara. De aceea si tu trebuie sa tii pasul cu trendurile. Rochia de vara Adeline imbina design-ul vintage cu nuante de roz moderne, rezultatul fiind un obiect vestimentar incantator. Rochie realizata cu imprimeuri florale in relief si cu zone in care se regaseste material de tip plasa, este ideala pentru o petrecere in club sau pentru o petrecere la piscina.
Culoare: light pink.Label: Adeline.Material: 55% Cotton- 5% Elasthan



 OFERTA COMPLETA ROCHII DE VARA, CLICK AICI

Rochii_Retro_rosii ( )

Rochii Retro rosii ( )

Rochii de vara, Rochite /
Vara aceasta se poarta bulinele. Tot in aceasta vara se poarta rosul. Rochia retro este realizata dintr-un material de culoare rosu aprins, o nuanta perfecta pentru anotimpul cald, remarcandu-se prin bulinele de culoare alba. Rochie cu design vintage, vine cu cateva detalii chic, precum cordonul alb ce invaluie talia, dar si prin cele doua modalitati de inchidere a rochiei, cu funda in zona gatului si cu un siret pe spate..Label: Mayaadi.Material: 95% Cotton – 5% Elasthane
Made in E.U.Disponibila pe rosu, negru sau alb.



Rochii_de_vara_Stitch ( )

Rochii de vara Stitch ( )

Rochii de vara, Rochii ieftine, Rochite /
Vara este anotimpul in care este foarte usor sa dispui de o alura sexy. Trebuie doar sa alegi rochia potrivita. Rochia de vara Stitch este creata pentru a oferi purtatoarei o alura sexy si provocatoare, dar nu in sensul strident. Este o piesa vestimentara larga, fara maneci si cu umerii goi, remarcandu-se prin coloritul in nuante neutre. Rochie asimetrica, care desi e larga, iti va pune in valoare formele trupului.
Color: beige-brown-turquoise-alloverLabel: Stitch&Soul.Material: 100% Polyester


Rochii_de_vara_Giulia ( )

Rochii de vara Giulia ( )

Rochii de vara, Rochite /
Si vara poti avea o atitudine eleganta imbracand o rochie lunga si larga, din materiale specifice pieselor vestimentare pentru perioadele calde. Rochia de vara Giulia este un obiect vestimentar croit in dublu strat, materialul de suprafata fiind transparent si vaporos. Rochia fara umeri, reuseste sa iti ofere confort deplin, fiind ideala pentru o petrecere de vara in aer liber.Color: bsalmon-lue.Label: Giulia Style.Material: 95% Cotton- 5% Elasthan.Made in Italy



Rochii_de_vara_roz_Flowers ( )

Rochii de vara roz Flowers ( )

Rochii de vara, Rochite /
Vara florile nu se ragasesc doar in gradinile frumos amenajate, ci si pe piesele vestimentare de sezon. Rochia de vara Flowers este un obiect vestimentar de culoare roz, in care se fac remarcate florile multicolore de pe suprafata acesteia. Este o rochie croita dintr-un material vaporos, ce iti ofera confort in timpul utilizarii. Rochie fara maneci si cu  umerii goi, este ideala pentru o petrecere la piscina.
Culoare: light pink.Label: My Style.Material: 55%Polyester- 40%Viscosa- 5%Elasthane.Made in Italy


OFERTA COMPLETA ROCHII DE VARA, CLICK AICI



Rochii_de_vara_bej_Emilie ( )

Rochii de vara bej Emilie ( )

Rochii de vara, Rochite /
Bejul este una dintre nuantele cele mai incatatoare, ce se potriveste pe orice tip de rochie, pentru ca pune in valoare formele trupului. Rochia de vara Emilie se prezinta cu nuanta bej, este putin larga, pentru a oferi confort si pentru a lasa trupul sa respire. Este o rochie in dublu strat, lunga, ideala pentru petrecerile de vara la piscina, dar chiar si pentru alte evenimente mai deosebite.Color: beige.Label: Best Emilie.Material: 100% Polyester




Rochii_de_vara_Kimi_roz ( )

Rochii de vara Kimi roz ( )

Rochii de vara, Rochii ieftine, Rochite /
Rochia de vara Kimi este obiectul vestimentar care trebuie sa se regaseasca in garderoba cu imbracaminte pentru sezonul cald. Este o piesa vestimentara de lungime medie, croita dintr-un material lejer, fin la atingere, oferind confort deplin. Rochia se remarca prrin design-ul simplist, cu decolteu in V si spatele usor dezgolit, insertiile de pe urmar fiind cele care ofera un usor contrast intr-o mare de roz. Este o rochie ce se asorteaza cu o pereche de pantofi cu toc inalt.






Rochii de vara
Chiar si vara trebuie sa imbraci rochii in care sa te simti eleganta, dar care sa ofere confort deplin. Rochii de vara realizate din material subtire, largi pe corp sau usor mulate, lungi pentru o atitudine chic sau scurte cu buline croite in stil clasic. Va recomandam zeci de variante de rochii de vara , ca sa aveti de unde alege.