answear.ro%20

Aparate frigorifice la preturi reduse

Aparate_frigorifice_la_preturi_reduse_1

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

Pret promotional:1342lei(pret1579lei

 

Clasa energetica A+
Ofera o economie de energie de pana la 24% fata de aparatele frigorifice din clasa A. Te bucuri de functiile aparatului tau frigorific, cu un consum redus de energie.

Fast Freeze XL Zone
Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice
tip de congelare.

Safety Glass
Rafturile sunt fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata. Poti plasa recipiente de pana la 20 kg pe orice raft!

Garnitura Antibacteriana
Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Pastrezi mancarea in conditii de igiena perfecta.

3 rafturi racitor si 4 rafturi usa ajustabile
Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul!

Vezi oferta aparate frigorifice,click aici
 
Aparate_frigorifice_la_preturi_reduse_2

Combina frigorifica Arctic ANK366NF+, NoFrost, 321 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

Pret promotional 1312lei(pret:1749lei)



Clasa energetica A+
Economie de energie de pana la 24% fata de aparatele frigorifice din clasa A. Te bucuri de functiile aparatului frigorific, cu un consum redus de energie.

Safety Glass
Rafturile sunt fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata. Poti plasa recipiente grele pe orice raft!

Rafturi ajustabile
Rafturile ajustabile, atat cele din compartimentul frigorific, cat si cele de pe usa combinei, iti permit sa folosesti spatiul din frigider in mod eficient. Cand este nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor.

Eco Frost Free
Sistemul de racire No Frost impiedica formarea ghetii si mentine un nivel optim de umiditate.Te bucuri de un plus de confort!

Eco Dual Balance
Previne amestecul mirosurilor dintre compartimente si deshidratarea alimentelor, umiditatea fiind mentiunta la un nivel dublu fata de sistemele traditionale No Frost. Pastrezi aroma si gustul fiecarui aliment!

Eco Breeze
Sistemul de tip Multiflow prelungeste timpul de conservare a alimentelor prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii si reglarea lor, dupa deschiderea usii. Pastrezi mancarea mereu proaspata!

Eco Fresh
Compartiment cu temperatura in jurul a 0°C, pentru produse perisabile precum carnea cruda sau lactatele. Pastrezi alimentele fragile in siguranta!

Display Electronic
Permite setarea rapida a temperaturii si selectarea functiilor dorite. Alegi optiunea dorita cu o simpla apasare!

Multi Frost Zone
Zona compartimentata a congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare.

Energy Saver
Opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman active. Bucura-te de un consum redus, pe termen lung!

Garnitura antibacteriana
Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute si datorita garniturii antibacteriene de pe usa aparatului. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, protejand astfel alimentele.

Functia Vacanta
Asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat. Poti lasa frigiderul in priza, chiar si la plecarea in vacanta.

Eco Led
Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!

Eco Buzz
Avertizeaza sonor, in cazul neichiderii sau inchiderii incorecte a usii. Uiti de grija usilor deschise!

 Vezi oferta aparate frigorifice,click aici

Aparate_frigorifice_la_preturi_reduse_3

Frigider Samsung RT38FEAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu 

Pret promotional:1999lei(pret:2499lei)


Bucurati-va de economia de energie, de zgomotul scazut si de o garantie de 10 ani
Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun de numai doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri diferite, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzura compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la nivel minim. In plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani.


Maximizati in mod comod spatiul de stocare
Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie sa navigati printr-o cursa cu obstacole alimentare, precum o prajitura cu mai multe straturi sau un borcan cu muraturi. O singura miscare gresita poate insemna o glazura strivita sau o sticla sparta pe jos. Raftul cu glisare usoara Easy Slide este construit pe balamale glisante si poate fi tras in exterior cu usurinta, pentru ca dvs. sa puteti organiza eficient si sa aveti acces cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spate.

Gustari rapide si racirea bauturilor pentru evenimente neprevazute
Ce se intampla daca doriti o bautura rece pentru dvs. sau pentru oaspeti, dar nu aveti niciuna la indemana? Modul de racire rapida activeaza si sufla aer rece in frigider la o temperatura care atinge 1 °C. Este suficient sa selectati acest mod de pe afisaj si veti obtine bauturi reci in 65 de minute. Aveti bauturi reci oricand doriti.

Pastrati sanatatea alimentelor sanatoase
Mentineti sanatatea familiei dvs. oferind un mediu curat fructelor, legumelor si celorlalte alimente perisabile. Sistemul de protectie impotriva bacteriilor utilizeaza un ventilator interior care forteaza trecerea aerului printr-un filtru de sterilizare ce ucide efectiv germenii si dezodorizeaza aerul, pentru inlaturarea mirosurilor neplacute. Puteti sta linistit, stiind ca in frigider sunt stocate alimente bune si nu bacterii.

 
Umiditate optima pentru o prospetime-de lunga durata
Legumele proaspete si fructele sunt bune pentru dvs., dar ce este bun pentru legume si fructe? Zona de pastrare a prospetimii si umiditatii de la Samsung. Sertarul proiectat inteligent ofera mediul ideal deopotriva pentru mere si zucchini, pentru ca acestea sa ramana proaspete mai mult timp. O garnitura etansa impiedica pierderea umiditatii, cand nivelurile de umiditate sunt scazute, si un orificiu de ventilatie elibereaza surplusul de umiditate, cand nivelurile de umiditate sunt prea ridicate. impreuna cu sistemul de racire prin conductie, aceste elemente mentin nivelurile de umiditate optima, pentru a conserva produsele dvs.

Dozator usor de accesat
Bucurati-va de apa rece datorita dozatorului incorporat, usor de accesat. Este suficient sa umpleti rezervorul de apa de 4,5 l si sa il accesati cu ajutorul dozatorului care se afla pe usa, intr-o locatie comoda si ergonomica, pentru a nu mai fi nevoit sa va inclinati cu greutate sau sa va supuneti spatele unei presiuni neplacute pentru a va umple paharul.


 Vezi oferta aparate frigorifice,click aici

Aparate_frigorifice_la_preturi_reduse_4

Lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E 6th Sense, 204 l, A+, Alb

Pret promotional:1.062lei(pret:1249lei)

ALIMENTELE SUNT CONGELATE IN CONDITII OPTIME
Lada frigorifica Whirlpool combina tehnologia Al 6lea Simt, cu performanta energetica si cu solutii inteligente in managementul spatiului pentru conservarea perfecta a alimentelor.



Aparate_frigorifice_la_preturi_reduse_5Lazile frigorifice Whirlpool ofera o combinatie imbatabil de capacitate mare si consum redus de energie Ele au o penergie. serie de caracteristici menite sa salveze timp si energie,sa imbunatateasca pastrarea alimentelor dumneavoastra, facandu-le solutia ideala pentru conservarea de lunga durata.








Nota:Aparatele frigorifice prezentate sunt recomandari magazinuniversal.net si fac parte din oferta emag.Preturile au caracter informativ si pot suferi modificari.Pentru oferta actualizata,click aici