answear.ro%20

Cele mai bune placi video in 2015

Cele_mai_bune_placi_video_in_2015_1

Placa video Gigabyte nVidia GTX970 OC, PCI-E, 4096MB GDDR5, 256bit, 2x DVI, HDMI, 3x DsiplayPort, Mini-ITX/mATX

Pret informativ:1769Lei(vezi oferta placi video de top,click aici)


Gigabyte Flex display
Aceasta tehnologie poate detecta automat orice monitor conectat si realizeaza o legatura multi-display de pana la 4 monitoare simultan prin folosirea diversilor conectori de iesire. Utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta in jocuri la o rezolutie ultra HD cu flexibilitate extinsa in organizarea configuratiilor.

Masurand doar 17cm lungime, placa grafica, este special construita pentru PC-uri cu factor de forma mic, bazate pe placile de baza mini-ITX. Dotat cu un design unic al ventilatorului, conducte de caldura din cupru patentate Triangle Cool technology, ofera capacitate de racire superioada la un nivel de zgomot extrem de redus dat dimensiunilor sale compacte.



Cele_mai_bune_placi_video_in_2015_2

Placa video MSI NVIDIA GeForce GTX 980 Twin Frozr V Gaming, 4096MB, GDDR5, 256bit, PCI-E, HDMI, 2 x DVI, DisplayPort

Pret informativ:3299Lei

(vezi oferta placi video de top,click aici)


TORX Fan
Forma traditionala a lamelelor ventilatorului. - Maximizeaza fluxul de aer pe traiectorie descendenta, printr-o dispersie a aerului eficienta in radiatorul masiv de sub ventilator.
Dispersia lamelelor ventilatorului. - Acestea genereaza mai mult aer pentru a maximiza disiparea caldurii din radiator.

SuperSU PIPE
Eficienta imbunatatita a disiparii caldurii
Arhitectura SuperSU este cea mai buna solutie de racire a placilor grafice. Procesorul este racit de un radiator masiv placat cu nichel, baza sa fiind confectionata din cupru; acesta raceste si cu ajutorul unor conducte de disipare a caldurii de 8 mm.

GTX 980 GAMING 4G
Twin Frozr V - Cooler, Quieter, Better Gaming
Cu fiecare noua generatie de procesoare (GPU) vine mai multa performanta. Cu fiecare noua generatie a placii video MSI Twin Frozr va oferim mai putin zgomot si caldura. Am ascultat toate solicitarile dumneavoastra si noul Twin Frozr V este mai mic, are ventilatoare mai puternice, genereaza mai putin zgomot, pastreaza cardul dumneavoastra de grafica si componentele sale reci si se potriveste perfect cu placa de baza MSI GAMING.

Airflow Control
Racire eficienta
MSI a montat coolere Twin Frozr cu toate noile tehnologii de control al fluxului de aer. Acestea ghideaza mai mult fluxul de aer direct pe conductele de caldura prin utilizarea deflectoarelor special instalate pe radiator. In plus, acest design exclusiv al radiatorului creste suprafata acestuia, sporind considerabil eficienta de racire.

Cele_mai_bune_placi_video_in_2015_3

 Placa video Asus AMD Radeon Dual R9 290X dual GPU ROG Ares III, 8192MB, GDDR5, 1024 bit (512bit x2), HDMI, DVI, Display Port, Liquid Cooling

Pret informativ:7299Lei

(vezi oferta placi video de top,click aici)


Editie limitata. Putere nelimitata
ROG Ares lll este cea mai performanta placa grafica, racita cu apa, special conceputa pentru cei pasionati de jocuri dotata cu un singur slot. Procesor AMD dual Radeon™ Hawaii XT GPUs cu frecventa de 1030 MHz, memorie de 8 GB GDDR5 si viteza cu frecventa de 5000 MHz, Ares lll are o performanta cu 15 % mai mare decat GTX™ Titan Z.
Ares lll dispune de un bloc cu apa care asigura procesul de racire. Aceasta tehnologie impune temperaturi cu 25 % mai mici decat pentru Radeon R9 295X2.
Realizata meticulos, cu atentie la detalii, fabricata intr-o serie limitata de doar 500 de unitati face ca aceasta placa sa fie un model de colectie.

Performanta cu 15 % mai mare decat GTX™ Titan Z
Editia limitata ROG Ares III este cea mai rapida placa grafica din lume, avand un procesor dual Radeon™ R9 290X GPUs, frecventa de 1030 MHz, memorie de 8 GB GDDR5 care ofera o preformanta mai buna decat GTX™ Titan Z.

Proces de racire cu 25% mai bun decat pentru R9 295X2
ROG Ares lll este un model cu un design atractiv avand o performanta foarte buna in ceea ce priveste racirea comparativ cu R9 295X2.

30 % mai putin zgomot si de 5x mai durabila
Dotata cu regulator de tensiune DIGI+, 16 faze de putere, condensatori 10K negru metalic, bobine care ofera acestei placi rezistenta la uzura si caldura. Are un randament bun si o performanta deosebita.

Performanta intuitiva in timp real
GPU Tweak este usor de folosit oferindu-va control in timp real asupra procesorului, memoriei video si totodata asupra procesului de racire, a vitezei, a consumului de energie la performante ridicate. GPU Tweak poate realiza update-uri de drivere sau BIOS!


Nota:Produsele prezentate sunt recomandari magazinuniversal.net si fac parte din oferta emag.Preturile sunt informative si pot suferi modificari.Pentru oferta actulizata de placi video click aici