answear.ro%20

Masini de spalat rufe resigilate la reducere

Masini_de_spalat_rufe_resigilate_la_reducere_1

Masina de spalat rufe Bosch WAS24468ME,capacitate 8 kg, 1200 RPM,clasa A+++,alb

Pret la oferta:2499Lei(Pret intreg:3749Lei)


Cuva polinox Material compozit cu fibra de sticla si fibra de carbon cu urmatoarele propietati:


-Rezistent la temperaturi ridicate
-Anticoroziv (la folosirea detergentului in conformitate cu cantitatea de rufe, masinile nu necesita decalcifiere sau folosirea de substante speciale anticalcar)
-Rezistenta ridicata la impact
-Durabilitate ridicata (mai putine piese in compozitie)
-Nivel de vibratii redus - mai putin zgomot in functionarea masinii
-Eficienta energetica ridicata – pierderile energetice datorate transferurilor termice sunt reduse

Masini_de_spalat_rufe_resigilate_la_reducere_2

 Masina de spalat Avantixx for Kids Bosch WAQ2446KBY, 7 kg, Clasa A+++, 1200 Rpm, display

Pret la oferta:1899Lei (Pret intreg:1999Lei)


Tehnologii de economisire a resurselor, care imbunatatesc atat calitatea vietii, cat si viitorul nostru
Green Technology Inside reprezinta ghidul Bosch pentru durabilitate, eficienta si transparenta, in special in ceea ce priveste resursele si energia. Acest principiu de indrumare constituie temelia tuturor activitatilor noastre din toate sectoarele, de la metode de productie ecologice la dezvoltarea de tehnologii noi, eficiente energetic.

Masina de spalat rufe, Avantixx 7 VarioPerfect, design AntiVibration, ActiveWater - sistem pentru controlul eficient al consumului de apa, display de dimensiuni mari cu afisarea temperaturii, turatiei de centrifugare, a derularii programului, a timpului de spalare ramas si programarea terminarii programului, taste touchControl:Start / Pauza cu functie de reincarcare, Antisifonare, Clatire suplimentara, EcoPerfect, SpeedPerfect, Selector de centrifugare/Fara centrifugare finala, programe speciale: tesaturi voluminoase, Culori inchise, Camasi/Bluze, Sensitive, Sport, Rapid 15', Rapid/Mix, Lana - spalare manuala, Delicate / Matase, programe speciale copii: Kids Jeans 40°C, Kids Stains 60°C, clatire suplimentara Kids, sistem 3D Aqua Tronic, dispozitiv pentru detergent lichid, indicator supradozare detergent, detectarea automata a cantitatii de rufe, protectie acces copii, clasa A+++


Oferta Masini de spalat rufe resigilate,click aici


Masini_de_spalat_rufe_resigilate_la_reducere_3

Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint WDD9640BX, 1400 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, Alb

Pret la oferta:1639Lei (Pret intreg:2299Lei)


Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de 'The Woolmark Company' pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta 'numai spalare manuala'. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.


Uscare cu senzori
Senzorii speciali permit masinii de spalat cu uscator sa masoare umiditatea reziduala din haine si sa se opreasca automat la atingerea nivelul corespunzator. 'Calcare' este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduala, si este ideal pentru articole de imbracaminte care necesita calcare. 'Agatare la uscat' este un nivel de umiditate mai mare decat cel din dulap si este ideal pentru agatarea hainelor pentru finalizarea uscarii. 'impaturire', pe de alta parte, inseamna ca hainele sunt suficient de uscate pentru a fi impaturite si asezate in sertare sau dulapuri. si pentru hainele care trebuie sa fie purtate imediat dupa incheierea ciclului, exista nivelul 'Purtare', cel mai intens, care elimina absolut toata umiditatea.
          
Ecotech
Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.
        
Anti-stain
In primul rand, pentru indepartarea petelor. Noua tehnologie impotriva petelor indeparteaza petele dificile de fiecare zi. La atingerea unui buton, gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar faza urmatoare pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament special impotriva petelor, care indeparteaza cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei.
 

      
Ciclu baby
Ciclul Baby ofera certitudinea unui rezultat perfect chiar si la numai 40°C si garanteaza o igiena absoluta a hainelor bebelusilor si o ingrijire absoluta a pielii si tesaturilor. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect detergentii, optimiza efectul aditivilor de igienizare si clati foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre.
     
Program matase si perdele
Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. Si faza finala este caracterizata de o grija deosebita, cu o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent.


Oferta Masini de spalat rufe resigilate,click aici


Masini_de_spalat_rufe_resigilate_la_reducere_4

 Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Time Manager Electrolux EWT41266TW, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Alb

Pret la oferta: 1019Lei (Pret intreg:1529Lei)


Reglati durata ciclului pentru a se incadra in programul dumneavoastra, nu invers
Asigurati-va ca spalatul rufelor se va face conform programului dumneavoastra. Cu TimeManager® puteti modifica durata ciclului, iar rufele dumneavoastra vor fi gata exact la momentul dorit.

Rufele sunt gata atunci cand DUMNEAVOASTRA decideti
Nu va faceti programul in functie de ceea ce trebuie sa spalati. Cu functia Pornire cu intarziere puteti amana pornirea urmatorului ciclu pentru ca acesta sa se termine exact atunci cand doriti.

Mergeti direct la setarile corecte si le verificati dintr-o privire
Datorita becurilor LED clare, veti putea selecta intuitiv setarile si veti putea verifica dintr-o privire daca ati selectat ceea ce este adecvat pentru incarcatura dumneavoastra.    



Oferta Masini de spalat rufe resigilate,click aici 


Masini_de_spalat_rufe_resigilate_la_reducere_5

 Masina de spalat rufe AEG L60260MFL, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Pret la oferta:1399Lei(Pret intreg:1899Lei)


Clasa energetica A+++: Consum de energie cu 32% mai mic decat clasa A
Pentru eficienta sa energetica, aceasta masina de spalat rufe este clasificata in clasa A+++. Aceasta inseamna ca are un consum de energie cu 32% mai redus decat masinile de spalat din clasa A, la o comparatie intre clase. In plus, nu face niciun compromis asupra performantelor la curatenie, oferind rezultate excelente la curatare cu un consum minim de energie.

Detalii clare pentru rezultate exacte
Afisajul acestei masini de spalat rufe indica temperatura exacta de spalare si durata ramasa pentru ciclu.
Preluati controlul asupra timpului dumneavoastra cu functia de pornire cu intarziere

Functia de pornire cu intarziere va permite sa pre-programati momentul de pornire al fiecarui ciclu – pentru a avea un control mai bun asupra timpului dumneavoastra.
Cea mai rapida modalitate de a spala

Pentru agende foarte incarcate, acest program Foarte rapid va poate ajuta sa spalati perfect o incarcatura de 3kg in doar 20 de minute.


Nota:Produsele recomandate de magazinuniversal.net fac parte din oferta emag.Preturile sunt informative si pot suferi modificari.Pentru oferta actualizata,click aici 

Produse resigilate eMAG

Produsele resigilate sunt produse funcționale, testate sau doar expuse pe raft. Cum le spune și numele, resigilatele sunt produse sigilate, nu o data, ci de doua ori! Spre deosebire de produsele sigilate, acestea au fost și testate de tehnicienii eMAG, sau și-au confirmat calitatea în showroom-urile noastre.
Avantajul acestor produse perfect funcționale este prețul mai mult decât bun.

De ce să cumpar un resigilat? 

Pentru că este un produs perfect funcțional, testat și cu un pret foarte bun.

Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui produs resigilat sunt aceleasi ca si in cazul  produsele sigilate.

Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii/ oferte  care insotesc produsele noi, de asemenea exista posibilitatea ca pachetul sa nu contina toate accesoriile originale, documentatia, cd-uri cu drivere sau parti din ambalajul original.

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse.
Produsele resigilate beneficiaza de 30 de zile drept de retur.