fashiondays.ro

Outfit de birou, modern si vesel

Tinute office femei

Outfit-ul office ne duce cu gandul la camasi, fuste sau non-culori. Uneori aceasta tinuta devine monotona si pentru a sparge tiparele, va prezentam cateva obiecte si trucuri vestimentare.

Pentru ca este vara si sunt necesare culori deshise, si pentru a pastra linia clasica, alegeti o camasa alba. Detaliile fac diferenta, iar camasa propusa are accente de dantela atat la guler cat si la mansete. De asemenea, nasturii nu sunt banali ci de culoare neagra in forma de perla. Observati cum o camasa simpla, se transforma intr-un obiect vestimentar nobil.

Accesoriile sunt foarte importante, si pentru un outfit de birou, modern si vesel, alegeti geanta din piele cu alb, bleumarin si rosu. Este o combinatie de culori incantatoare. Denota eleganta, iar forma acesteia este in trend. De asemenea, este o geanta incapatoare, adecvata unui astfel de outfit.

Tinute office femei 

Nu putem avea o tinuta completa fara incaltamintea potrivita. Balerinii sunt preferatii outfit-urilor office, deoarece sunt eleganti si foarte comozi. 
Pentru a merge pe aceasi linie, in care culoarea si inovatia predomina, optati pentru acesti balerini. Balerinii sunt din piele naturala, sunt o combinatie de piele box cu piele lac. Modelul cu perforatii este in voga.
balerini

Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/blog/office-outfit-modern/