answear.ro%20

Rochii ce se poarta in vara lui 2015

rochii_online

Scurte, lungi, vaporoase, din bumbac, matase sau denim ori dantela, albe, negre, colorate, cu buline, dungi sau forme abstracte. Rochite, rochii si din nou rochite! Dragelor, a venit vremea lor! Spuneti pe curand pantalonilor si incepeti sa rascoliti dulapurile si/sau magazinele, desi, fie vorba intre noi eu prefer varianta doi.

Rochiile  – simbolul feminitatii, simplitatii si elegantei

Da. Stiu. Nimeni nu vrea sa fie simpla, asa ca o sa exemplific. Ca rochiile sunt simbolul feminitatii, este clar. Orice femeie trebuie sa aiba in dulap cel putin cate un model din toate tipurile de rochii enumerate mai sus.

Cum este insa cu simplitatea? Pai nu este mai simplu sa asortezi o rochie cu o pereche de pantofi / sandale decat o bluza cu o fusta sau cu o pereche de pantaloni si o pereche de balerini? Zilele de vara sunt lungi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa pierzi rasaritul sau o iesire la cafea rascolind de zor garderoba in cautarea tinutei perfecte.

Nu-i asa ca va simtiti mai confortabil intr-o rochie decat in orice alta piesa vestimentara? Sa te simti confortabil este esenta unei tinute reusite iar o tinuta reusita este una care iti da incredere in tine si te face sa te simti perfect. Increderea in sine se vede si se transmite foarte usor si este, dupa mine, elementul de baza al unei aparitii elegante.



2-rochii-la-moda-vara-2015

Tinuta perfecta este la indemana ta. Trebuie doar sa ai curaj.

Eleganta are nevoie de doua elemente deci: incredere si curaj. Curaj sa experimentezi, sa iesi din anonimat si sa alegi confortul.

Traim in secolul in care shopping-ul on-line este vital multora care nu au timp de alergat prin magazine. Suntem femei si ar trebui sa stim toate la vederea unei hainute daca ni se potriveste sau nu, indiferent ca tanjim dupa ea intr-un butic sau intr-un magazin virtual. Sunt mii de magazine on-line care ofera modele superbe de rochite in tendinta anul acesta. Nu v-ati plictisit sa mergeti la un eveniment si sa gasiti cel putin o femeie imbracata ca voi? Vreti sa riscati sa va piedeti cheful de distractie dupa o istorie de genul asta? Nu va place sa alergati prin magazine si sa fiti a zecea femeie care probeaza o hainuta? Aveti alternativa dragelor! Scoateti-va cardurile din poseta si relaxati-va.

Inca nu ati descoperit cat de minunat este Google Search Image? Vrei o rochie scurta cu paiete sau una fara bretele, asimetrica? Nimic mai simplu. Cu un simplu search vei descoperi cu siguranta ceva care sa-ti fie pe plac.


4-rochii-la-moda-vara-2015-decupate

Ce se poarta in 2015?

In primul rand regula de baza: se poarta ce va vine bine. 2. Toate-s vechi si noi sunt toate. Se poarta anul asta rochiile vaporoase, translucide dar si cele maxi sau tip fusta.

Culoarea alba este vedeta sezonului, dar nu lipsesc rochitele in culori, calde, pasteluri sau uni. Sunt in trend modelele asimetrice si cele fara bretele sau cu bretea pe un umar. Anul acesta vedete vor fi si rochiile midi si mini dar si cele decupate iar ca forma, la mare cautare vor fi cele drepte sau plisate. In concluzie cam orice gen de rochie.


rochii-la-moda-albe

Daca esti fana rochite sau daca esti o  femeie in cautarea unui stil care sa o defineasca,  aici vei gasi cu certitudine cel putin un model pe gustul tau. Rochii de vara  in mii de culori si modele, potrivite oricarui gen. Spor la shopping dragelor!

9-rochii-la-moda-vara-2015-nude

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2015/06/ce-se-poarta-in-vara-lui-2015/