answear.ro%20

Tinute de vacanta LaFemme

tinuta_de_vacanta_1
 
Se apropie vara si odata cu ea si mult asteptatul concediu. Ca sa nu te prinda in offside, ti-am pregatit un ghid cu 4 tinute perfecte pentru orice locatie si ocazie. Avem tinute de zi, de seara, dar si de plaja.

Pentru un city break ai nevoie   haine comode dar sa te simti si bine  in pielea ta.Mai  joi aveti o tinuta formata  din pantaloni casual de bumbac,practice si cu broderie  in talie,o bluza de voal lejera  accesorizata  la gat,o pereche de balerini  comozi si o geanta inflorata  mare si incapatoare :)

Zambeste,iubeste  si traieste frumos.


tinuta_de_vacanta_2

Trecem mai departe  si va arat o tinuta de  seara  .

Daca ne gandim la o capitala  si gandul ne poate duce si la Paris,de ce nu :) ,atunci  o rochie alba ,care sa ne scoata si bronzul in evidenta,un colier  romantic,o pereche de sandale  cu toc si o esarfa pentru seri mai racoroase poate fi alegerea perfecta.


tinuta_de_vacanta_3

Vacanta inseamna si mare,plaja si distractie.Ce poate fi mai reconfortant decat o zi pe plaja cu adierea vantului si mangaierea soarelui asortate cu complimentele iubitului ?

LaFemme va recomanda tinuta de plaja formata dintr-o rochie inflorata,o palarie de soare si o geanta alba.

tinuta_de_vacanta_4

Si ce ar trebui sa mai avem in bagaj?Evident   o   pereche de blugi :) .Blugii sunt foarte potriviti  pentru tinute casual,smart casual si chiar elegante.


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/06/4-tinute-de-vacanta-lafemme/