fashiondays.ro

Tinute in trend pentru acesta vara

tinuta_de_vara 1

Doamnele isi doresc tinute in trend pentru acesta vara. Tinute pe care sa le purtam la mare, la iesirile in parc cu prietenii, la petrecerile in aer liber. Venim in ajutorul dumneavoastra, cu cateva obiecte vestimentare, in culori pastel.

Primul obiect vestimentar propus este o rochie roz, din stofa elastic. Croiala impecabila si culoarea superba,va vor pune in valoare.

Pentru un outfit mai comod , va sfatuim sa alegeti pantalonii din denim. Talia inalta si croiala usor conica, ii fac un must-have al acestui sezon.

tinuta_de_vara 2 
Pentru doamnele care prefera fustele, va prezentam o fusta bej piersica, din stofa. Croiala evazata a acestei fuste este in voga. O puteti purta cu un tricou simplu si niste sandale, astfel incat sa alcatuiti un outfit lejer si placut.

tinuta_de_vara 3 

Pentru un look glamour, optati pentru top-ul vernil din matase naturala. Accentele de culoare ale tivulului decolteului si ale manecii, dau un plus de rafinament.

tinuta_de_vara 4
 
Pastelurile sunt romantice, frumoase si delicate. Adoptati un astfel de outfit si la birou, alegand acest compleu superb.

tinuta_de_vara 5
 
Accesoriile sunt foarte importante. Va propunem o geanta din piele naturala. Este moderna si transforma o tinuta banala, intr-una cocheta.
geanta_din_piele_naturala
Un look impecabil nu este complet fara o pereche de sandale, pe masura. De aceea, sandalele din piele naturala, de culoare roz cu verde, sunt un must-have.

sadale_femei
 
Cu ajutorul acestor sugestii, va puteti crea un outfit in culori pastel, placut, lejer si chic.
 
Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/blog/ce-culori-purtam-vara-aceasta/