dyfashion.ro

Ce fuste de vară se poartă în 2015?

fusta de vara1

Cele mai feminine și romantice piese vestimentare – fustele – nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Dacă ești interesată de tendințele acestui sezon, află din rândurile de mai jos spre ce modele de fuste ar trebui să te orientezi. Așadar, iată ce fuste de vară sunt la modă în 2015 și cum le poți purta astfel încât să ieși din anonimat într-un peisaj urban încărcat.


Fuste de vară lungi


Fustele de vară lungi au caracter nemuritor în lumea fashion, așa că nu vei da niciodată greș cu astfel de piese vestimentare. Ca să te asiguri că te faci remarcată, mizează pe item-uri în nuanțe intense, pastelate ori cu imprimeuri îndrăznețe. Vestea bună este că aceste piese vestimentare sunt extrem de versatile. Ele pot fi purtate atât în oraș, cât și la plajă, dacă sunt accesorizate conform ocaziei și locului.


fusta de vara 2
 

Fuste de vară din materiale vaporoase


Materialele vaporoase sunt salvarea ta în zilele toride, iar fustele confecționate din ele vor deveni cu ușurință preferatele tale din garderobă. Pune-ți silueta în valoare și alege modele cu bandă în talie și croi A-line. Ele îți vor sublinia mijlocul și vor ascunde coapsele și posteriorul generoase. Poartă aceste modele de fuste cu sandale cu toc înalt ori talpă ortopedică și genți de dimensiuni mici. Nu uita de topurile feminine și de o pălărie cu boruri largi. Vei obține instant un aer ladylike seducător.


fusta de vara 3
 

Fuste de vară navy


Stilul navy este a doua denumire a sezonului estival  de câțiva ani. Inspirat din uniforma marinărească, el condimentează într-un mod original dressingul reprezentantelor sexului frumos. Dungile orizontale, ancorele, albul, rosul si albastrul sunt elementele lui de bază, așa că nu ar trebui să le uiți atunci când vrei să îți cumperi astfel de fuste de vară.


fusta de vara 4
 

Fuste de vară cu imprimeu floral


Cu siguranță știai deja că imprimeurile florale sunt vedetele acestui sezon. Poți obține o mulțime de outfituri interesante cu ajutorul unor fuste de vară decorate cu astfel de motive. Principala lor regulă de purtare ține de echilibrul vestimentar, adică să nu îmbraci și alte item-uri încărcate. În schimb, optează pentru unele uni, fără prea multe artificii de croi. Completează ținuta cu o pereche de sandale cu toc gros și un plic supradimenionat pentru un look stylish.


fusta de vara 5
Alege-ți fustele de vară preferate și poartă-le cu stil în fiecare outfit pe care îl concepi. Lasă-le pe ele să fie vedetele outfitului, optând pentru topuri simple și accesorii delicate.



Vezi colectia completa de fuste de vara,AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/ce-fuste-de-vara-se-poarta-in-2015-afla/