fashiondays.ro

Cele mai căutate haine office

haine office1

Dacă concepi multe ținute pentru birou este normal să te confrunți deseori cu monotonia vestimentară. Fie nu știi ce combinații să mai faci, fie item-urile pe care le ai în garderobă nu te mai atrag. În astfel de momente este necesar să realizezi o listă de achiziții fashion și să alegi câteva haine office în tendințe. Iată un top 4 piese dedicate acestui stil care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

Haine office: un top 4 distins


4. Pantalonii cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă reprezintă soluția perfectă pentru o ținută office impecabilă. Nu numai că sunt în tendințe, însă aduc beneficii și siluetei, având în vedere că ascund colăceii și scot în evidență posteriorul. Poartă la birou atât modele evazate, cât și unele skinny sau pană. Dacă dress code-ul îți permite, condimentează-ți ținuta cu piese în nuanțe pastelate pentru o vară cu stil.


haine office2
 

3. Seturile office

Cele mai bune investiții vestimentare pe care le poți face atunci când vine vorba despre hainele office sunt seturile formate din două piese: sacou si fustă creion sau în cloș. Ele pot fi purtate atât împreună, cât și în alte combinații, așa că este indicat să alegi piese versatile, ușor de introdus și în alte outfituri. Pentru o ținută veselă, pune accent pe imprimeuri optimiste și nuanțe pastelate.


haine office3
 

2. Rochia midi

O declarație adusă femininității, rochia midi se numără printre cele mai căutate haine office ale momentului. Optează pentru un model care îți urmărește linia corpului și are detalii interesante. Mizează pe item-uri cu imprimeu geometric, cu motive florale, cu broderii florale ori într-o nuanță intensă. Completează ținuta cu o curea prinsă în talie, o pereche de pantofi stiletto și accesorii delicate.

haine office4 

1. Sacoul

Sacoul este un item vestimentar de nelipsit din raftul cu haine office. Deși pare o piesă simplă, el oferă instant o notă distinsă unui outfit. Pentru a oferi originalitate ținutelor pe care le abordezi la locul de muncă, alege sacouri cu jocuri cromatice, din materiale elegante sau în nuanțe intense. Însă piesa care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă este un item negru.


haine office5 

Include aceste haine office în garderoba ta și nu vei mai fi niciodată în pană de idei atunci când concepi outfitul pentru locul de muncă. Fii creativă și oferă o notă personală ținutelor tale, indiferent cât de strict este dress code-ul impus.

Vezi colectia de Haine office pentru femei,AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/top-4-cele-mai-cautate-haine-office/

1 comments:

As spune ca rochia si pantalonii sunt tinutele cele mai folosite in zona corporate si ca linie, eleganta dar si confort.