fashiondays.ro

Cele mai trendy rochii lungi de vară



Rochiile lungi de vară sunt de nelipsit în acest sezon în garderoba oricărei femei. Însă, înainte de a achiziționa vreun model de rochii lungi de vara, este important să știi ce piese sunt în vogă. Iată ce rochii maxi se poartă în 2015 și cu ce le poți accesoriza!

Rochii lungi de vară: imprimeuri florale

De pe lista tendințelor acestui sezon estival nu aveau cum să lipsească imprimeurile florale. Modelele de rochii lungi de vară împodobite cu astfel de detalii sunt feminine și romantice. Nu te sfii să porți unele cu motive de dimensiuni mari, ci îndrăznește să ieși din zona de confort. Accesorizează ținutele cu cercei lungi, pălării de soare și brățări supradimensionate.

Rochii lungi de vară: imprimeuri florale

Rochii lungi de vară: clipe de seară

Purtate la ceas de seară, rochiile lungi de vară sunt elementele de care ai nevoie pentru a arăta ca o divă la un eveniment special. Optează pentru modele cu imprimeuri îndrăznețe. Animal print – pentru o femeie seducătoare, combinații originale – pentru o femeie creativă, all black – pentru o femeie elegantă. Completează outifurile de seară cu clutch-uri glam, inele supradimensionate și cercei candelabru.

Rochii lungi de vară: clipe de seară

Rochii lungi de vară: influențe hippie

Alte modele de rochii lungi de vară care fac furori în sezonul estival 2015 sunt cele cu motive boho-chic. Imprimeuri nonconformiste, combinații de culori îndrăznețe și croieli lejere, toate într-un singur tablou fashion. Accesoriile care ar trebui să îți îmbogățească outfitul sunt: brățările hippie, coronițele cu flori și gențile cu franjuri.

Rochii lungi de vară: influențe hippie

Rochii lungi pentru plajă

De pe lista următoarelor achiziții nu ar trebui să îți lipsească un model de rochie pentru plajă. Senzuale, lejere si romantice, aceste piese te vor transforma într-o zeiță a plajei. Singurele accesorii de care ai nevoie sunt pălăriile și ochelarii de soare. Astfel de piese pot fi purtate cu succes și la terase.

Rochii lungi pentru plajă

Alege modelele de rochii lungi de vară care se pliază pe personalitatea ta! Completează outfiturile cu accesoriile recomandate și vei fi considerată un trendsetter de către prezențele feminine din jur.

Vezi oferta completa AICI

Sursa articol:
 http://www.starsblog.ro/cele-mai-frumoase-modele-de-rochii-lungi-de-vara/