fashiondays.ro

Fusta petrecută se menține în tendințe

fusta petrecută in tendinte

Un item vestimentar chic și stylish, fusta petrecută se menține în continuare în tendințe, așa că nu ar trebui să îți lipsească din garderobă în 2015. O poți include într-o mulțime de ținute trendy, fie de zi ori de seară, pentru muncă ori pentru ieșit în oraș. Iată în câte moduri originale o poți purta în acest an!

Fusta petrecută în ținute feminine


Fii fermecătoare în ținute feminine în care vedeta este fusta petrecută! Optează pentru item-uri albe ori în nuanțe delicate și poartă-le cu topuri diafane și aer romantic. Îndrăznește și la capitolul accesorii și poartă genți și încălțăminte colorată, dar și bijuterii statement. Cele aurii complimentează din plin pielea sărutată de soare.

fusta petrecuta tinuta feminina 4

Fusta petrecută în outfituri de zi


Asociată cu o cămașă din denim ori cu un top lejer, fusta petrecută te ajută să obții un outfit de zi perfect. Comod, dar stylish și interesant, acestea sunt caracteristicile de care au nevoie ținutele tale pentru ca tu să te remarci cu ușurință din mulțime. Completează ținutele cu plicuri în nuanțe intense pentru o doză de energie. Însă, dacă ești o fire mai liniștită, alege piesele care se pliază pe personalitatea ta.

fusta petrecuta in tinuta zi 3

Fusta petrecută în outfituri de seară


Impresionează la ceas de seară cu o fustă petrecută cu aspect prețios, un top simplu, uni și bijuterii supradimensionate. Cu siguranță vei fi senzația serii. Modelele de fuste cu imprimeu sunt cele spre trebuie să îți îndrepți atenția dacă vrei să ieși în evidență.

fusta petrecuta in tinuta de seara 2

Fusta petrecută în ținute office


Fusta petrecută poate fi elementul-cheie de care ai nevoie pentru a condimenta o ținută dedicată stilului office. Optează pentru modele în nonculori și tonuri neutre pentru a nu încălca dress code-ul firmei. Iar dacă vrei să apelezi și la un mic truc vestimentar, care să ofere senzația că ai picioarele mai lungi, alege o piesă cu dungi verticale. Completează outfiul cu item-uri minimaliste și accesorii delicate.

fusta petrecuta tinuta office 2

Fusta petrecută cu crop topuri


Poți să obții un mix vestimentar cu totul special dacă combini fusta petrecută cu crop topuri, o altă piesă vestimentară în tendințe în acest sezon. Poți purta cu succes astfel de outfituri la ieșirile în oraș cu prietenii ori la o întâlnire cu persoana iubită. Un lucru pe care trebuie să îi iei însă în considerare este că modelul de fustă ales trebuie să fie unul cu talie înaltă, pentru a oferi un echilibru vestimentar și a nu crea impresia de vulgaritate.

 fusta petrecuta cu crop topuri 1

 Vezi colectia completa de fuste elegante AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cum-porti-fusta-petrecuta-in-2015-14-tinute-in-voga/