fashiondays.ro

Pantaloni de vară in tendințe în 2015

 Pantaloni Fofy Awesome Pockets White

Lasă-te cucerită de tendințele sezonului estival în materie de pantaloni! De la imprimeuri exotice și nuanțe vesele până la cuceritorul alb și popularul denim, vei găsi o mulțime de modele pe placul tău, care să te inspire în conceperea celor mai frumoase outfituri estivale. Iată ce modele de pantaloni de vară sunt în tendințe în 2015!

Pantalonii în nuanțe vesele, de nelipsit de pe lista hainelor de vară

Alți pantaloni de vară spre care ar trebui să îți îndrepți atenția în această vară sunt cei în nuanțe vesele. Cum ei sunt vedetele outfitului, poartă-i la topuri simple, fără prea multe artificii de croi. Optează pentru modele cu talie înaltă pentru a fi în tendințele acestui an. Acest tip de pantaloni poate fi purtat în multe combinații vestimentare, așa că nu trebuie decât să îți lași liberă imaginația. De la cele casual până la cele cu influențe masculine, poți concepe o mulțime de outfituri deosebite.

Pantaloni PrettyGirl Taking Pink

Pantalonii albi de vară, o notă fresh în dressing

Pantalonii albi sunt cei mai buni prieteni ai tăi în sezonul cald. Nu numai că vor oferi o notă distinsă outfiturilor tale, dar te vor ajuta și să treci cu bine peste zilele caniculare. Ei pot fi purtați oriunde, însă trebuie să ții cont de croiala pe care o au. Unii cu influențe sport pot fi purtați în oraș, unii scurți te pot însoți la plajă, în timp ce o pereche de tip skinny poate fi introdusă și în ținutele vestimentare office.

Pantaloni Mexton Blinding Look White

Pantalonii cu imprimeu, must-have în vara 2015

Imprimeurile florale și cele de tipul animal print, de preferat cu note exotice, sunt vedetele sezonului estival. Pentru un look de inspirație boho-chic, alege pantaloni evazați și cu talie înaltă. Combină-i cu sandale cu talpă ortopedică și topuri din dantelă. O pereche de pantaloni skinny îți va condimenta ținutele casual, în timp ce una de pantaloni scurți cu animal print poate fi purtată cu succes în outfiturile de club.






Pantaloni MissQ Jungle Girl Black

 

Pantalonii scurți din denim, nemuritori în modă

O pereche de pantaloni scurți din denim reprezintă o investiție vestimentară bună. Cu ei nu vei da greș nici în anii următori. Mai mult de atât, pot fi îmbracați și în sezonul rece, bineînțeles, doar alături de piesele potrivite. În acest sezon estival, poartă-i în ținute boho-chic, casual, navy și rock-chic.
Acum că știi ce modele de pantaloni de vară sunt în vogă, alege-le pe cele care se potrivesc gusturilor și siluetei tale și introdu-le în cât mai multe mix-uri vestimentare hot.

Pantaloni Scurti Mexton Straight Blue

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/iata-ce-pantaloni-de-vara-sunt-in-tendinte-in-2015/