fashiondays.ro

Pantalonii scurti la moda vara aceasta

 Pantaloni Scurti Mexton Useful Look Blue

Fără excepție în niciun an, pantalonii scurți sunt o piesă de bază în sezonul estival. Deși există cel puțin un model în garderoba oricărei femei, nu trebuie ratate niciodată tendințele dedicate acestei piese vestimentare. Vezi mai jos ce modele de pantaloni scurti sunt la modă în vara 2015 și cum poți purta cu stil aceste item-uri!

Pantalonii scurți în nuanțe intense

Nici pantalonii scurți în nuanțe intense nu ar trebui să îți lipsească în vara 2015 din dressing. Deși sunt piese vestimentare cu aspect îndrăzneț, pot fi purtate cu stil dacă sunt combinate cu item-urile potrivite. Spre exemplu, poți asorta aceste modele de pantaloni la topuri în nonculori și cu inserții din dantelă pentru un aer feminin. Nu încărca look-ul cu accesorii pentru că pantalonii trebuie să fie vedeta ținutei tale vestimentare.

 Pantaloni Scurti PrettyGirl Touchy Yellow



Pantalonii scurți din denim

Denimul este materialul preferat al anului 2015, așa că ar fi păcat să ratezi această tendință vestimentară. Pentru un look de vară chic, mizează pe modele cu tăieturi și aspect uzat. Poartă astfel de piese vestimentare cu topuri cu mesaje, asimetrice ori cu aplicații și imprimeuri feminine, în funcție de stilul tău vestimentar.

Pantaloni Scurti Mexton Seaside Blue

Pantalonii scurți cu imprimeu

Intâmpină vara așa cum se cuvine! Îmbogățește-ți garderoba cu pantaloni scurți decorați cu imprimeuri. Modelele inspirate din natură și cele de tipul animal print sunt în vogă în acest sezon, așa că nu ar trebui să îți lipsească de pe listă atunci când concepi diverse outfituri. Pantalonii scurți cu imprimeu pot fi purtați cu piese uni, cât mai simple, sau cu unele care au acelasi motiv imprimat pe ele, însă ai grijă să nu îți încarci aspectul.

Pantaloni Scurti MissQ Leo Mania Yellow

Tu ai aceste modele de pantaloni scurți în garderoba ta? Dacă da, în ce combinații vestimentare îți place să le introduci?

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/tendintele-in-materie-de-pantaloni-scurti-in-vara-2015/