fashiondays.ro

Salopeta de vara, o piesă must-have

 Salopeta PrettyGirl Colorful Cream

Salopeta este piesa vedetă a anului 2015, iar în sezonul estival devine must-have pentru orice femeie care își dorește să fie în tendințe. Mai jos găsești cele mai frumoase modele de salopete care sunt la modă în această perioadă!

Salopeta din denim

După ce a stat în umbră ani de-a rândul, salopeta din denim se află din nou în atenția creatorilor de modă și a fashionistelor. Modelele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția în acest sezon sunt cele cu tăieturi și aspect prespălat, cu influențe sport și cu suprapuneri din dantelă. Pot fi purtate atât cu încălțăminte sport, cât și cu pantofi cu toc și sandale cu platformă, în funcție de aspectul lor.

Salopeta Ocassion Strong Lace Blue
 

Salopeta boho-chic

Stilul boho-chic este pe val în 2015, așa că nu trebuie să pierzi ocazia de a adopta ținute dedicate lui. Lejeră și comodă, salopeta cu influențe hippie oferă o notă interesantă outfiturilor tale. Port-o cu sandale cu platformă, sandale gladiator și teniși cu franjuri pentru un look desăvârșit. Fie că optezi pentru un model scurt ori pentru unul lung și evazat, cu siguranță vei primi multe complimente legte de ținuta ta.

Salopeta StarShinerS Dessert Black
 

Salopeta cu motive florale

De departe motivele florale sunt printurile cele mai populare ale verii. Oferă un aer fresh garderobei tale cu astfel de piese vestimentare! Feminitatea este cuvântul care le descrie cel mai bine. Poți să alegi modele care sunt decorate în întregime cu print floral ori unele care prezintă acest detaliu chic doar în partea de sus a corpului. Dacă primele trei modele sunt perfecte pentru ieșirile în oraș, ultimul poate deveni cu ușurință item-ul preferat pentru garderoba de muncă. În plus, poate fi îmbrăcat și la o petrecere de cocktail dacă îi asortezi un plic glam, o brățară și cercei supradimensionați.

Salopeta PrettyGirl Colorful Black
 

Salopeta de club

O salopetă de club este piesa vestimentară de care ai nevoie pentru a ieși din anonimat în nopțile în care ieși în oraș. Sexy și stylish, ea îți va scoate în evidență toate atuurile de natură fizică. Mizează pe modele din denim cu decolteu, cu corset, din catifea ori din piele și cu inserții din dantelă. Alege piesa care ți se potrivește și care îți reprezintă personalitatea.

Salopeta Mexton Saucy Allure Black
 

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/salopeta-o-piesa-must-have-in-vara-2015-iata-tendintele/