fashiondays.ro

Rochii lungi de seara pentru petreceri

Rochii_lungi_de_seara_pentru_petreceri

A sosit sezonul nuntilor,petrecerilor,banchetelor,balurilor ,botezurilor  si tot felul de petreceri   si evident  ca in secunda  doi te gandesti   ….cu ce te imbraci  si  iti doresti  o rochie spectaculoasa cu care sa atragi toate privirile  si in care realmente sa stralucesti   si sa fii regina balului.Mi se pare normal pana la urma ca macar o zi sa ai o bagheta magica  .Cine nu ar vrea?:)

LaFemme s-a gandit sa iti prezinte cateva modele de rochii lungi de seara,elegante,stralucitoare,speciale.Tu doar trebuie sa faci un simplu click si rochia  visata va fi in cos si imediat in drum spre tine.Nu mai trebuie sa umbli prin zeci de magazine,totul   e foarte simplu acum .

Evident  ca nu puteam incepe decat …cu eterna  rochie neagra,LBD,o rochie  care face istorie,o rochie care nu se va demoda si mereu  vei straluci  chiar si intr-o rochie neagra.

rochie_neagra_lunga_cu_dantela_brodata_1516n

Rochie lunga de seara cu dantela brodata 1516N, model din colectia de rochii speciale La Femme 2015. Rochia este captusita cu captuseala satinata, are decolteul Queen Anne si push-up. Partea de sus este prevazuta cu dantela brodata si margele fine aplicate la decolteu. Din taietura accesorizata a bustului, rochia are pliuri, atat in sus, cat si in jos, mai ample. Partea din spate sus are tul transparent cu dantela neagra aplicata si pliuri in partea de jos. Se inchide cu fermoar ascuns lateral stanga. Rochia este lunga, cu voal pe deasupra. Sclipeste de eleganta intr-o rochie deosebita din colectia La Femme!

Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester satinat,

Material: tesatura din fibra artificiala si voal,

Lungime: 160cm,

Trecem mai departe  la  o rochie neagra cu alb,combinatie care ramane prin excelenta cea mai eleganta combinatie,cea mai distinsa combinatie

rochie_neagra_lunga_cu_aplicatii_ld-348n

Rochie lunga de seara cu aplicatii LD-348N, model din colectia La Femme 2015. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, are decolteul rotund cu 4 randuri de aplicatii dreptunghiulare si bustul alb cu push-up, plisat vertical. Este prevazuta cu taietura talie cu 7 randuri de aplicatii.Spatele are bretele late si este elastic, lat de 21 cm. Alege o rochie lunga din voal din noua colectie La Femme, pentru cele mai reusite petreceri!

Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester,

Material: voal din fibra artificiala,

Lungime: 153 cm,

Produs import Franta


Rozul este vedeta acestui sezon si nu putea sa nu avem si noi in colectia noastra  o rochie roz,La vie en rose cu dantela brodata,foarte pretioasa,feminine si foarte eleganta.Poate concura  cu success la titlul de “rochia balului” :)

rochie_roz_lunga_cu_dantela_brodata_1516r


Si acum  chiar meriti o rochie  pentru covorul  rosu chiar daca ea este  verde,cu aplicatii stralucitoare gen paiete  iar corpul tau este pus in evidenta de aceasta  rochie


rochie_verde_lunga_cu_paiete_talie_5633v


Rochie verde lunga cu paiete talie 5633V, model din colectia La Femme 2015. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, are bretele late si decolteul in V, petrecut, cu bustul plisat. Este prevazuta cu taietura talie cu garnitura neagra si paiete aplicate. Partea din spate este elastica, lata de 16 cm. Rochia este lunga, din voal. Fii deosebita cu noile rochii La Femme!

Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester,

Material: voal din fibra artificiala,

Lungime: 151 cm,

Produs import Franta.



Rosul insa ramane culoarea cea mai senzuala,cea mai romantic si cea  mai frumoasa,asa  ca LaFemme nu putea sa rateze o asemenea ocazie de a avea o rochie rosie in colectia de seara.

rochie_rosie_lunga_cu_pliuri_1390r


Rochie rosie lunga cu pliuri 1390R, model din colectia de rochii speciale La Femme 2015. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, are bretele late si decolteul in V, atat in fata, cat si la spate, petrecut, cu pliuri, rochia fiind prevazuta cu push-up subtire. Are taietura talie lata, de unde pornesc pliuri pe centru, cu terminatia rotunjita, petrecute din fata, pana in spate. Se inchide cu fermoar ascuns stanga de 33cm, fiind prevazuta si cu o esarfa rosie. Modelul rochiei este lung, cu strasuri si margele mici fine aplicate pe partea din fata, la decolteu pe stanga si in talie, pe partea dreapta, cu continuare la spate. Alege o rochie senzationala din noua colectie La Femme!

Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester satinat,

Material: tesatura din fibra artificiala,

Lungime: 156cm,


Si nuantele pastel sunt cautate,gen coria iar rochia de mai jos cu bustul de dantela si spatele gol  este o rochie clasica,eleganta si foarte deosebita

rochie_corai_dantela_cu_spatele_gol_657c

Rochie corai dantela cu spatele gol 657C, model din colectia La Femme 2015. Rochia este captusita cu captuseala elastica si are decolteul rotund cu push-up si dantela pe deasupra. Are taietura talie in fata si se inchide la spate cu 1 nasture sus si fermoar ascuns de 15 cm, spatele fiind gol, cu elastic jos. Rochia este lunga, din voal. Alege cea mai frumoasa rochie cu dantela din noua colectie La Femme!

Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester,

Material: tesatura din fibra artificiala si voal,

Lungime: 155 cm,

Produs import Franta

LaFemme va ofera o multitudine de modele de rochii de seara lungi,incepand de la  109 lei,rochii de seara lungi colorate,rochii de seara elegante,rochii de seara lungi pentru toate siluetele .

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/06/rochii-de-seara-lungi-pentru-petreceri/